0 comments

​AUR anunță că va iniţia un pachet legislativ care să limiteze promovarea în rândul minorilor a homosexualităţii şi a schimbării de sex

by on 27 iulie 2021
 

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) anunță că va iniţia demersurile privind elaborarea unui pachet legislativ care să limiteze reprezentarea sau promovarea în rândul minorilor a homosexualităţii şi a schimbării de sex, în urma consultării efectuate în rândul membrilor şi simpatizanţilor săi. „AUR susţine familia şi valorile creştine. Activiştii LGBTQI nu au ce căuta în şcolile şi în grădiniţele din România”, spune liderul senatorilor partidului, Claudiu Târziu.

„Peste 98% dintre membrii şi simpatizanţii noştri susţin necesitatea implementării urgente a unei astfel de legislaţii, menite să apere copiii din grădiniţe şi şcoli. Prin acest demers suntem consecvenţi cu poziţiile exprimate recent, de sprijinire a măsurilor similare adoptate de guvernul de la Budapesta, urmând să avem consultări şi cu ceilalţi parteneri conservatori din Europa”, a declarat liderul deputaţilor AUR George Simion, co-preşedinte al formaţiunii, potrivit unui comunicat de presă transmis marți și citat de News.ro.

La rândul său, liderul senatorilor AUR Claudiu Târziu a transmis că „activiştii LGBTQI nu au ce căuta în şcolile şi în grădiniţele din România”.

„AUR susţine familia şi valorile creştine. Activiştii LGBTQI nu au ce căuta în şcolile şi în grădiniţele din România. Vrem să ferim copiii românilor de expunerea la o propagandă nepotrivită pentru vârsta lor”, a subliniat Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR.