0 comments

​VIDEO George Simion s-a înfipt și l-a smucit pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, când acesta vorbea la tribuna parlamentului. „Ești un hoț!

by on 7 februarie 2022
 

​Altercație chiar la tribuna Parlamentui între ministrul Energiei, Virgil Popescu, și liderul AUR, George Simion. Pe fondul voceferărilor din sală ale acestuia din urmă, Popescu a spus de la tribună dacă poate să-l trimită „pe domnul Sumion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul”. În acel moment, George Simion a venit la tribună, s-a înfipt în Popescu, l-a smucit, țipându-i în față „ești un hoț”.

La intervenția președintelui de ședință, Simion a plecat de la tribună.

„Rog chestorii să îi îndepărteze pe domnul Simion. Domnule Simion, luaţi mâna de pe domnul ministru!”, a intervenit preşedintele de şedinţă, social-democratul Daniel Suciu, care a cerut ca liderii de grup să se apropie de tribună.

„La Rusia cu dumneavoastră”, i-a replicat Popescu lui George Simion care din sală îi striga „ești un hoț”.

„Ești un prost”, i-a întors-o Popescu.

Ședința s-a suspendat.

„E pentru prima oară în istoria parlamentarismului când un ministru, în timp ce îşi susţine discursul, este agresat fizic. În aceste condiţii eu nu pot să continui şedinţa. Convoc şedinţa Biroului Permanent. Declar şedinţa închisă”, a spus președintele de ședință, Daniel Suciu (PSD).

Momentul poate fi urmărit de la minutul 4.00.