0 comments

10 motive pentru care Marea Piramida din Giza ar fi putut fi o masinarie uriasa de energie

by on 19 octombrie 2018
 

Marea Piramida din Giza este una dintre cele mai uimitoare structuri construite vreodata pe Pamant. Pe langa faptul ca este un monument stravechi, impunator, construit folosind tehnici misterioase, structura care se afla pe Podisul Giza nu s-a lasat dezvaluita in ciuda sutelor de ani de studii arheologice.

Savantii conventionali sustin ideea ca aceasta structura a fost construita pe vremea faraonului Khufu (Keops), ca si mormant, pe o perioada de 10 sau 20 de ani, constructie care s-a incheiat in jurul anului 2560 i. Hr.

Cu toate acestea, in pofida eforturilor masive de a dovedi ca Marea Piramida a fost construita ca si mormant, nu a fost descoperita nici macar o singura piesa arheologica, de-a lungul anilor, pentru a dovedi acest lucru.

Si totusi, daca Marea Piramida nu a servit ca mormant, care sa-i fi fost adevaratul scop?

Iata 10 motive pentru care Marea Piramida din Giza ar fi putut fi o masinarie masiva energetica.

Ca sa intelegem cum este posibil asa ceva, sa ne uitam intai la materialele cu care a fost construita aceasta piramida, caci acestea contineau proprietati electrice unice:

 1. Unii autori au descoperit ca pietrele de granit care au fost folosite in traversele interioare sunt usor radioactive, o caracteristica ce permite ca acestea sa poata electrifica aerul. Dintr-un anumit motiv, constructorii piramidei au folosit
 2. Dolomitul, un material care s-a dovedit a fi un excelent conductor de electricitate pentru suprafetele interne ale Marii Piramide. In plus, piatra de var Tura, care s-a dovedit a fi un excelent izolator electric, acopera partile sale exterioare. Apoi, aceasta nu a fost asezata la intamplare in acel loc.
 3. Piramida lui Keops se afla pe o foarte puternica sursa de energie telurica (pamanteana), precum multe alte structuri antice de pe suprafata globului.
 4. Geologia de pe Platoul Giza concentreaza in mod natural cantitati uriase din fortele electromagnetice ale planetei noastre. Sub suprafata planetara, curentii naturali ai fortelor electrice sunt cunoscuti sub numele de curenti telurici, sau curenti ai Pamantului. Acestia reprezinta un ansamblu de curenti care se misca sub pamant sau prin mari si oceane si sunt rezultati atat de cauze naturale, cat si de activitatile umane, si interactioneaza discret printr-un model complex.
  Exista dovezi ca egiptentii antici foloseau electricitatea acum mii de ani, in pofida a ceea ce considera cercetatorii din ziua de astazi.
 5. Daca aruncam o privire in interiorul coridoarelor Marii Piramide si in camerele sale, nu gasim nici o dovada pentru care constructorii din Antichitate ar fi folosit torte ca sa lumineze in interior, deoarece nu s-a descoperit nici o dauna cauzata de fum sau funingine.
  Exista protuberante in multe temple egiptene pe care specialistii le considera ca fiind uriase surse de iluminat. Mai mult, daca ne uitam la ceea ce se numesc
 6. Bateriile din Baghdad, vom intelege ca, acum mii de ani, aceste dispozitive chiar producea electricitate.
  Asa cum am mentionat mai devreme,
 7. nu exista o singura dovada care sa sugereza ca Piramida a fost un mormant, iar aceasta conceptie este sustinuta de aspectul interior al Piramidei. Marea Piramida din Giza se deosebeste foarte mult de toate celelalte morminte care au fost explorate in Egiptul Antic.
  Interiorul piramidei este rece in ceea ce priveste design-ul.
 8. Nu exista decoratiuni inauntrul ei. Au fost folosite diverse materiale de constructie si nu a fost gasita nici macar o mumie.
  Ultimele cercetari stiintifice arata faptul ca
 9. Marea Piramida din Giza concentreaza energie electromagnetica. Aceasta descoperire a schimbat tot ceea ce stim despre aceasta si a fost realizata de catre o echipa formata din cercetatori germani si rusi care au dovedit faptul ca Marea Piramida din Giza concentreaza energie electromagnetica in camerele sale si
 10. o concentreaza in etajele inferioare, de sub suprafata. Cercetatorii si-au manifestat interesul pentru modul in care Marea Piramida din Giza ar interactiona cu unde electromagnetice de proportii sau, cu alte cuvinte, de lungimi rezonante.

Acuma, de ce ar concentra un „mormant” energie electromagnetica?