0 comments

3D Sonic Max este noul cititor de amprente ultrasonic de la Qualcomm, acum mai mare și cu suport pentru scanarea a două amprente simultan – Mobilissimo.ro

by on 4 decembrie 2019
 

Pe lângă procesorul flagship Snapdragon 865 proaspăt dezvăluit în cadrul summitului susținut în Maui, cei de la Qualcomm au avut și alte produse de prezentat, un exemplu fiind scannerul de amprente ultrasonic numit 3D Sonic Max. Acesta este succesorul modelului 3D Sonic folosit în momentul de față de către Samsung pe terminalele din seria Galaxy S10 – un cititor cam încet și care a avut probleme cu anumite protecții de ecran.

Qualcomm 3D Sonic Max

Varianta cea nouă aduce upgrade-uri notabile, astfel că în primul rând se remarcă prin dimensiunea sa mărită. Este de 17 ori mai mare decât generația anterioară și permite astfel scanarea amprentei pe o suprafață mai mare. De asemenea ni se promit aici și îmbunătățiri la nivel de precizie și viteză de autentificare și sperăm ca problemele întâlnite pe Galaxy S10 să fie de domeniul trecutului.

De asemenea, aflăm că 3D Sonic Max aduce și un nivel de securitate sporit prin suportul oferit pentru scanarea simultană a două amprente. Practic, vom putea adăuga două amprente diferite pentru a îmbunătăți securitatea de pe device-ul nostru. În trecut am văzut cum soluții integrate sub ecran erau păcălite de fotografii sau mulaje ce conțineau amprene, dar în cazul noii soluții aceste șiretlicuri au șanse mici de reușită.

Rămâne de văzut dacă Samsung va aduce acest cititor de amprente pe Galaxy S11 sau dacă ne surprinde cu ceva propriu dezvoltat in-hiuse.


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Citeste stirea completa