0 comments

A fost arestat imediat şi dus la secţie Unde şia încărcat telefonul mobil de a fost luat pe sus de poliţie – RomaniaTV.net

by on 11 septembrie 2020
 

Publicat: Marţi, 14 Iulie 2015 21:37 //
Actualizat: Marţi, 14 Iulie 2015 21:37

// Sursa: romaniatv.net

Un bărbat din Marea Britanie a fost arestat la coborârea din tren pentru că a încercat să-şi încarce telefonul în timpul călătoriei, fiind acuzat că fură electricitate.

Robin Lee, un artist de 45 de ani, şi-a încărcat iPhone-ul în priza unui tren cu care călătorea din Hackney Wick către Camden Road. În mod şocant, imediat ce a coborât din tren, bărbatul a fost aşteptat de 4 ofiţeri de poliţie şi dus cu cătuşe la secţie, potrivit The Guardian.

Ulterior, tânărul a descrie episodul drept ridicol, adăugând că nu ar fi trebuit niciodată să fie arestat. El a fost lăsat să plece imediat ce a ajuns la secţia de poliţie.

Eu doar mi-am încărcat iPhone-ul pentru 5 minute într-un tren“, a declarat acesta.

Astfel, în Marea Britanie poţi fii acuzat de furt de electricitate dacă foloseşti prizele destinate personalului trenului, fără să ai autorizaţie. Dacă foloseşti o priză plasată lângă masă din tren, eşti invitat de către compania feroviară să o foloseşti. Cu toate acestea, Lee spune că nu era niciun avertisment plasat lângă priză pe care a folosit-o el şi că va continuă să-şi încarce telefonul în tren.

De fiecare dată când voi călători, va fi primul lucru pe care îl voi face“, a adăugat acesta.

Citeste stirea completa