0 comments

A opta ediție a târgului de carte SF&Fantasy intre 13 si 14 aprilie, la București

by on 1 aprilie 2019
 

Sunteți așteptați în week-end-ul 13-14 aprilie, printre dragoni și extratereștri, la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176) între orele 11:00 și 19:00, la Final Frontier #8 – singurul târg de carte SF&Fantasy. Intrarea este liberă.

Ca întotdeauna, veți găsi la târg cele mai noi cărți SF&Fantasy, dar și colecțiile clasice, totul la prețuri speciale, de la cele mai importante edituri de gen: Nemira, Paladin, Crux Publishing, Tritonic, Millennium Books, Crime Scene Press, Herg Benet, Pavcon, Quantum Books, Herald și mulți alții.

Nu ratați întâlnirea cu autorii vostri preferați la numeroasele lansări de carte pregătite pentru voi, discuții și paneluri, dar și sesiuni de Q&A, aprobate de dragonii înțelepți.

Invitatul special al acestei ediții este scriitoarea Ana Maria Negrilă, un nume al SF-ului românesc care va va dezvălui secretele unei autoare de succes.

Lumile fantastice se extind și dincolo de cărți, așa că va puteți planifica un întreg week-end la #FF8. Va asteapta concursuri cu premii, jocuri virtual reality şi ateliere.

Târgul poate fi vizitat, în cele două zile, între orele 11.00 şi 19.00.