0 comments

‘A plecat, Chiparosu!’ ‘Discotecă’ Teodorovici s-a pitit în minister în timpul protestului #șîeu

by on 15 martie 2019
 

Eugen ‘discotecă’ Teodorovici s-a pitit în minister în timpul protestului #șîeu, manifest pentru construcția de autostrăzi în România.

Deși declarase chiar vineri că susține inițiativa și că va participa la protest, ministrul Finanțelor s-a făcut mic și s-a ascuns, el știe pe unde, cert e că de la 15.00 la 15.15 nimeni nu l-a vazut la față.

„Mă alătur acestei acțiuni. Da, particip. Am auzit că vin în fața ministerului din alte structuri și mă alătur, că toți vor autostrăzi”, spunea viteaz ‘discoteză’.

Probabil că ulterior l-a sunat șeful său, Liviu Dragnea, și l-a muștruluit bine pentru declarația făcută, șinând cont că PSD s-a poziționat împotriva mișcării#șîeu.

În jurul orei 15.30, coboară și ministrul. El este abordat de două ONG-iste, dar le răspunde scurt, pe grabă. Cu restul presei nu a dorit să stea de vorbă, după cum relatează și hotnews.

„A plecat, Chiparosu’, a spus una dintre protestatare, făcând aluzie la jignirile pe care Teodorovici i le-a adus unui senator PNL.

”Ești frumos! Chiparosule! După ce că ești urât, mai ești și prost. Ai auzit? Cîțule, după ce că ești urât, ești și prost!”, i-a spus Teodorovici lui florin Cîțu, pentru că-l contrazicea pe legea bugetului.

La rândul său, Cîțu a spus că Teodorovici este nervos pentru că a fost umilit la ședința de la Bruxelles. (Detalii AICI)