0 comments

Această chinezărie ar putea fi cea mai ieftină cu o cameră de 48 de megapixeli – Playtech.ro

by on 7 martie 2019
 

Dacă te aflai în căutarea unui smartphone deosebit care să nu te forțeze la rate, noul Meizu Note 9 ar putea bifa toate pretențiile la un preț accesibil.

Ca să nu fie subiectul unor speculații, Meizu Note 9 a fost dezvăluit parțial prin teasere în ultimele săptămâni de către oficialii companiei. În cazul în care ți-a surâs ce ai văzut în trecut, te vei bucura să afli că tocmai a fost anunțat oficial în toată splendoarea sa. Departe de a fi revoluționar, telefonul este un gadget mainstream cu o cameră de 48 de megapixeli ce merită toată atenția.

Noul Meizu Note 9 este al doilea smartphone al companiei cu o crestătură pe ecran. De această dată, este una cât se poate de discretă, de forma unei picături. La interior, ascunde o combinație între un Snapdragon 675 cu patru sau șase GB de memorie RAM. Octa-core-ul de la Qualcomm poate atinge o frecvență de lucru maximă egală cu 2GHz.

Memoria internă, la fel ca memoria RAM, variază în funcție de preț. Poți opta pentru modelul entry level cu 64GB sau varianta un pic mai scumpă cu 12GB de spațiu. Din păcate, nu există un slot microSD pentru extinderea capacității, deci ai face bine să te gândești din start la spațiul de care ai nevoie.

Punctul forte al telefonului este însă dat de camere principală dintre cele două pe care le are pe spate. Note 9 integrează un senzor de 48 megapixeli cu F/1.7 de tip Samsung GM1. Acestuia i se alătură un al doilea senzor de 5 megapixeli pentru detectarea adâncimii și facilitarea fotografiilor cu modul portret. Amatorii de selfie-uri vor avea o cameră de 20 de megapixeli pe partea din față.

Noul smartphone are un acumulator de 4000 mAh și se încarcă rapid la 18W printr-un port USB C. Vine preinstalat cu Android 9 Pie, mascat cu interfața Flyme 7.2. În cazul în care te tentează, va ajunge în magazine începând cu 11 martie la prețul de 210 dolari pentru combinația de 4GB RAM și 64GB spațiu. La 240 de dolari, vei putea cumpăra versiunea cu 6GB RAM și 128GB spațiu.

Digisport.ro

Adevarul.ro

RECOMANDĀRI

Fanatik.ro

Citeste stirea completa