0 comments

Acer anunta noul Spin 7 echipat cu procesor Qualcomm Gen 2 5G – Zona IT

by on 7 septembrie 2020
 

Acer a anuntat noul sau notebook convertibil Spin 7, care ofera o noua perspectiva asupra productivitatii. In zona de conectivitate, primim suport pentru 5G care accepta frecvente mmWave, cat si frecventele sub 6-GHz. Noutatea se afla pe partea de procesare, de data aceasta primim un procesor ARM Snapdragon 8cx Gen 2 5G; un cip indeajuns de performant cat sa tina pasul cu activitatile tale, pastrand un consum redus de curent. Acer Spin 7 are o balama ce se poate roti la 360 de grade si care permite utilizatorilor sa-l foloseasca si in modul tableta. Cu o greutate de doar 1.4kg si o grosime de 15.9mm, dispozitivul are un sasiu elegant din aliaj de magneziu-aluminiu.

Acer Spin 7 si secretul din spatele unei autonomii mari

Acer a decis ma nou convertibil Spin 7 sa fie echipat c-un ecran de foarte buna calitate Full HD si panou IPS pentru o reproducere cat mai buna a imaginii. Producatorul sustine ca noul laptop cu Windows 10 Pro poate rezista cateva zile fara incarcare, favorizand consumul redus de energie; in standby. Stam foarte bine si la capitolul securitate, un senzor de amprenta fiabil si compatibilitate cu Windows Hello. De asemeana, se pot conecta in siguranta prin 4G/LTE si 5G fara a mai avea nevoie de retelele Wi-Fi publice nesecurizate.

Carcasa notebook-ului gazduieste si un Active Stylus reincarcabil cu 4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune (Wacom AES 1.0). In acest fel, poti desena direct pe ecran.

Acer Swift 5 si Swift 3 vor fi echipate cu procesoare Intel Core din generatia 11

Acer a anuntat si disponibilitatea notebook-urilor Swift 5 si Swift 3 echipate cu noile procesoare Intel Core din a 11-a generatie cu grafica Iris Xe.

Swift 5: Design portabil, greutate redusa si propietati antimicrobiene

Swift 5 va fi echipat cu procesoare Intel Core i5 si i7 din generatia a 11-a, oferind pana la 17 ore de viata a bateriei. O zi de munca intensa sau doua normale, va trebui sa duca fara probleme. Laptop-ul este foarte usor, cantaring aproximativ 1 kg. Balamaua este special conceputa ridica laptopul, imbunatatind experienta in timpul tastarii. Ecranul este Full HD de 14 inci, acoperind 100% din gama de culori sRGB. Utilizatorii au optiunea de a include o solutie antimicrobiana pe ecran, touchpad, tastatura si carcasa dispozitivului.

Acer

Swift 3: Performanta, portabilitate si doua optiuni pentru ecran

Swift 3 este echipat tot cu procesoare Intel Core i5 si i7 din ultima generatie de procesoare intel pentru platforma mobile. Acest model vine in doua variante, sasiu metalic elegant si grafica Intel Iris Xe si Thunderbolt 4.4. Utilizatorii vor primi acces la o conexiune rapida prin WiFi 6. Ecranul in cazul Acer Swift 3 este 13,5 inci cu o rezolutie 2256 x 1504 si un aspect 3:2. Spectrul acoperit din gama este de 100% sRGB si o luminozitate maxima de 400 niti. Laptopul cantareste doar 1,19 kg si poate fi carat cu usurinta.

Ambele modele Swift 3 au tastatura iluminta, stocare rapida tip SSD si suporta pana la 16GB de memorie ram LPDDR4X.

Preturi si disponibilitate

  • Acer Swift 5 (SF514-55) cu procesoare Intel Core din a 11-a generație și un ecran Full HD de 14


    inci va fi disponibil în EMEA din luna octombrie la prețuri de la 1.099 euro.
  • Acer Swift 3 (SF313-53) cu procesoare Intel Core din a 11-a generație și afișaj de 13,5 inci 2K va


    fi disponibil în EMEA din luna noiembrie la prețuri începând cu 899 euro.
  • Acer Swift 3 (SF314-59) cu procesoare Intel Core din a 11-a generație și un ecran Full HD de 14


    inci va fi disponibil în EMEA din noiembrie la prețuri de la 699 euro.

Acer

Citeste stirea completa