0 comments

Acer Aspire S 24, un All In One frumos, bun pentru office și filme!

by on 27 iunie 2018
 

Acer Aspire S 24 este un All in One care arată bine și nu costă o avere. Nu am mai testat un All in One de la lansarea ultimului model de iMac, această piață fiind una destul de nișată, cel puțin în România.

Acer Aspire S 24 se caracterizează printr-un aspect suplu și caracteristici premium. La baza ecranului, unde se află componentele, se regăsește și o încărcare wireless. Procesorul care motorizează acest All in One provine de la Intel și face parte din generația a opta. Dar criteriul care face din acest PC o șmecherie, este prețul de 880$, conform Amazon.

Modelul testat de noi dispune de un procesor Intel i5-8250U, dar există și o variantă cu i7-8550U. Acer Aspire S 24 atrage atenția prin design și prin subțirimea ecranului care are o diagonală de 23.8 inch și rezoluție Full HD. Panoul este IPS, iar culorile arată bine, în timp ce luminozitatea este suficient de mare. PC-ul poate fi înclinat și nu ne-a deranjat prea tare faptul că nu poate fi reglat pe înălțime. Din păcate, displayul nu are în prezent funcție touch, dar poate în viitor vom vedea și o variantă cu această opțiune. Deși marginea ecranului este subțire, în partea superioară avem o cameră de 1MP.

Acer Aspire S 24 stă bine și pe partea de sunet, el având un sistem 2.1 integrat în bază. În pachet mai există un kit de mouse și tastatura; așadar, tot sistemul este plug & play.  Pentru conectivitate avem la dispoziție o mufă combo jack, un port USB 2.0, un port USB Type C, două porturi USB 3.0, două HDMI, In și Out, un cititor de carduri și o mufă LAN. Conectivitatea wireless suportă WiFi AC și Bluetooth 4.2. Modelul testat de noi are 12GB RAM DDR4 și un HDD de 1TB. De procesarea video se ocupă placa integrată în procesor; așadar, ne putem juca pe setări minime doar titluri care nu necesită prea multe resurse.

Per total, acest All in One este bun pentru office sau pentru conținut multimedia.