0 comments

Acesta ar fi panoul frontal destinat lui Huawei Mate 30, cu decupaj în zona superioară și cameră selfie duală – Mobilissimo.ro

by on 26 august 2019
 

În această toamnă mai avem și alte flagship-uri pregătite pentru debut, un exemplu fiind duo-ul Mate 30 și Mate 30 Pro ce ar putea vedea lumina zilei în septembrie sau cel târziu octombrie. După câteva fotografii spion surprinse cu varianta Pro utilizată în public, iată că astăzi apar imagini cu ceea ce pare a fi panoul frontal (ansamblul display) destinat modelului de bază, acela fiind Huawei Mate 30.

Huawei Mate 3src

Aceasta va fi varianta mai mică a lui Mate 30 Pro și pe seama fotografiilor aflăm că în cazul de față se va merge pe un display plat, în vreme ce modelul Pro va opta pentru un ecran cu muchii laterale super curbate la 88 grade. Apropo de margini și pe Mate 30 vor fi foarte înguste, inclusiv în zona inferioară acolo unde se remarcă o bărbie minusculă.

Huawei Mate 3src

Vedem un mic decupaj în zona superioară acolo unde par a fi integrate două camere selfie și un senzor de luminozitate. Deasupra va fi integrat earpiece-ul pentru convorbiri și mai descoperim prezența unui scanner de amprente integrat în display. Mate 30 Pro pe de altă parte va opta pentru un decupaj mai generos în zona superioară, asta pentru că oferă și o soluție rival Face ID pentru deblocare facială 3D.

Aparent, va avea și un ecran 90Hz. Ambele modele vor sosi cu procesorul Kirin 990 de 7nm ce urmează a fi prezentat în cadrul unui eveniment din cadrul IFA. Modelul standard ar trebui să aibă ecran FHD+ de 6.5 inch, 128 GB stocare și baterie de 4200 mAh. 

Citeste stirea completa