0 comments

Adaptorul ce permite alimentarea lui Galaxy Note 10+ la 45W este listat la precomandă; Iată pentru ce sumă îl poți avea – Mobilissimo.ro

by on 16 august 2019
 

Așa cum am aflat încă din prezentarea oficială susținută de către Samsung, phablet-ul Galaxy Note 10+ se livrează în pachet cu un adaptor ce permite alimentarea rapidă la 25W, standard ce reprezintă un upgrade notabil dacă e să îl comparăm cu cel oferit pe varianta predecesoare de anul trecut, adică Note 9 (alimentare la 15W). Cu toate acestea, un detaliu important pe care trebuie să îl știți, este că Note 10+ se poate alimenta și mai rapid de atât.

Samsung EP-TA845XBEGUS

Este nevoie însă de un adaptor achiziționat separat și anume modelul EP-TA845XBEGUS ce permite încărcarea telefonului super-rapid la 45W. Acest încărcător ajunge de astăzi la precomandă chiar pe site-ul Samsung din SUA, fiind listat la un preț de 49.99 dolari adică undeva la 210 lei dacă ar fi să facem conversia de monedă și să excludem eventualele taxe.

Samsung

Livrarea accesoriului va avea loc începând cu data de 13 septembrie și aparent o alimentare completă de la 0 la 100% a lui Galaxy Note 10+ folosind acest încărcător va dura undeva la 30-40 minute. Mai descoperim cu această ocazie și imaginea pe care o puteți vedea mai sus, material în care apar noile căști Samsung AKG cu sistem de anulare a zgomotului de fundal.

Acestea vor avea o interfață USB-C și potrivit unor zvonuri, ar fi capabile să elimine până la 98% din zgomotul de fundal. Prețul este de 70 dolari. 

Citeste stirea completa