0 comments

ADATA CW0050 – Incarcator Wireless, bun, de buget, certificat Qi

by on 18 iulie 2018
 

Suntem in anul 2018, iar toate telefoanele care se respecta in acest moment dispun de incarcare wireless, da inclusiv iPhone 8, 8 Plus si X. In acest moment producatorii de accesorii au in portofoliu cate o solutie de incarcare wireless cu certificare Qi. ADATA, pe langa SSD-uri si memorii, are in portofolui si accesorii pentru telefoane, iar in teste de mai bine de o luna am avut un incarcator wireless de la ei.

ADATA CW0050 este numele incarcatorului care mi-a incarcat telefonul in ultima luna, este vorba despre in iPhone 8 Plus. Desi initial nu eram fanul incarcatoarelor wireless, m-am obisnuit cu acesta extrem de repede, nici nu mai incarcam telefonul acasa, cand ajungeam dimineata la birou, acesta il aruncam pe acest pad si statea incarcat toata ziua. Evident daca dorest sa stai cu telefonul in pat trebuie sa apelezi la o solutie pe cablu, dar cand esti toata ziua la un birou acesta solutie este extrem de practica.

Alegerea unui incarcator poate fi un joc riscant, cele de proasta calitate va pot strica telefonu foarte usor, de accea va recomandam sa alegeti produse de la branduri cunoscute, precum ADATA. Da, acesta nu este un incarcator de lux, cel putin ca si pret, el fiind in jur de 20 de euro, dar calitatea lui este una foarte buna si nu am avut probleme cu el. Telefonu s-a incarca indiferent in ce pozitie il asezam, iar aceasta a descurs fara probleme chiar daca am husa la el.

Incarcatorul a fost mereu alimentat la un port USB 3.0 de la carcasa PC-ului, asadar nu este nevoie neaparat de un incarcator de priza. Ce mi-a placut la acesta, a fost grosimea de 6mm, practic el fiind usor si subtire, astfel se poate transporta usor, dar este foarte bun si pentru cei care au in mine sa realizeze un proiect DIY, el putand fi integrat usor intr-un birou. Per total sunt foarte multimut de acest produs si il recomand cu incredere celor care doresc un incarcator wireless la un pret accesibil.