0 comments

ADATA lanseaza harddisk-urile externe HD680 si HV320

by on 23 octombrie 2018
 

ADATA Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta lansarea noilor hard disk-uri externe HD680 si HV320.

Noul HD680 este proiectat pentru a oferi o protectie robusta si vine cu o capacitate de pana la 2TB. Modelul HV320 este destinat portabilitatii si elegantei, cu un design subtire si finisaj hairline-brushed ce ofera o capacitate de pana la 5 TB.

ADATA HD680 – Protectorul datelor tale

Cand aveti nevoie de date importante, oriunde v-ati afla, este suficient sa utilizati un HDD extern care poate proteja datele salvate de lovituri, caderi sau priviri curioase. Modelul HD680 a fost testat pentru a respecta standardul militar american MIL-STD-810G 516.6 si realizeaza acest lucru cu ajutorul unei constructii cu trei straturi, care consta dintr-o carcasa din silicon pentru absorbtia socurilor, un buffer robust si un montaj amortizat pentru unitatea hard disk. Aceasta constructie robusta permite HD680 sa reziste la caderi de pana la 1,22 metri. In plus, HD680 dispune de senzori de soc care informeaza utilizatorii prin intermediul indicatorului LED atunci cand impactul sau agitarea a avut loc si de criptare AES pe 256 de biti care pastreaza datele protejate prin parola. HD680 este disponibil in trei culori – negru, albastru, galben – si are un canal special care serveste ca un loc convenabil pentru a stoca cablul USB detasabil.

ADATA HV320 – Capacitate mare, dimensiuni reduse

Purtarea datelor in siguranta nu a fost niciodata mai simpla. Cu o grosime de doar 10,7 mm, variantele de 1TB si 2TB ale lui HV320 pot fi depozitate usor in geanta sau in buzunar. Capacul frontal al modelului HV320 are un finisaj elegant, placut la atingere, iar in combinatie cu rama lucioasa, acest HDD emana un sentiment de sofisticare. Utilizatorii pot alege din trei culori – negru, alb, albastru – pentru a se potrivi cu stilul pe care si-l doresc. HV320 are o multime de lucruri interesante si la interior. In era video-urilor 4K, capacitatile de stocare sunt extrem de importante. Din fericire, HV320 ofera o capacitate de pana la 5 TB pentru stocarea de continut cu rezolutie inalta. Ca si in cazul HD680, HV320 este echipat cu senzori de soc si criptare AES 256-biti.

Disponibilitatea exacta a noilor produse HD680 si HV320 poate varia in functie de regiune. Pentru a afla informatii despre disponibilitatea si preturile pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat birou sau distribuitor ADATA prin www.adata.com