0 comments

Alegeri prezidențiale 2019. Ponta, după ce a mers la urne: Am votat un candidat bun, nu am votat răul cel mai mic

by on 10 noiembrie 2019
 

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, duminică seară, după ce a votat la Şcoala gimnazială “Maria Rosetti” din Bucureşti, că a votat ”un candidat bun, în niciun caz nu un rău mai mic şi în niciun caz nu contra” unui candidat.

“Să fiu sincer, mi-e mai simplu acum decât în alte dăţi şi vreau să vă zic că nu am votat contra nimănui. Povestea asta cu votul contra întotdeauna a ieşit prost. Am votat pentru un candidat, nu pot să vă spun pentru cine că nu s-a terminat votul, şi de asemenea nu am votat răul cel mai mic. De câte ori în România s-a votat răul cel mai mic a ieşit răul cel mai mare, aşa că acum am votat un candidat bun, în niciun caz nu un rău mai mic şi în niciun caz nu contra”, a declarat Ponta, după ce a votat, relatează Agerpres.

Liderul Pro România a adăugat că are emoţii pentru candidatul pe care îl susţine şi a afirmat că şi-ar dori ca în România “să nu mai fie vot cu ură şi cu scandal”.

Victor Ponta a mai spus că e foarte bine că s-au rezolvat problemele la vot pentru cetăţenii din diaspora, iar prezenţa la nivel naţional “este normală şi e foarte bine ca oamenii să voteze”.