0 comments

Allview V4 Viper debutează oficial drept un telefon ergonomic cu preț accesibil și decupaj picătură în ecran – Mobilissimo.ro

by on 17 septembrie 2019
 

Pe neașteptate cei de la Allview anunță astăzi lansarea unui nou terminal și anume Allview V4 Viper. Este un telefon din zona de buget ce se remarcă prin ergonomie și prin faptul că adoptă un decupaj picătură în zona superioară a ecranului, acolo unde se regăsește o cameră selfie de 5 mpx. Ce alte dotări mai aduce device-ul și la ce sumă se vine aflăm din rândurile următoare.

Allview V4 Viper

Cum a venit vorba despre ecran, aflați că acesta este unul de tip IPS LCD cu diagonală de 5.7 inch și rezoluție HD+. Are margini laterale destul de înguste, dar la bază remarcăm o bărbie proeminentă ce taie din conceptul edge-to-edge. Primim un procesor Helio A22 la interior, 2 GB RAM + 16 GB stocare flash și slot pentru carduri microSD de până la 128 GB.

Allview V4 Viper are și scanner de amprente, sistem de autentificare facială, iar în spate o cameră foto duală cu senzor principal de 8 megapixeli și senzor secundar de 0.3 mpx. La interior găsim o baterie de 2700 mAh și mai primim port microUSB v2.0, jack audio și suport 4G LTE. Prețul este de doar 549 lei și în octombrie aflați că se lansează și varianta V4 Viper Pro. 

Citeste stirea completa