0 comments

Android 10 ajunge și pe telefoanele entry-level de la Samsung; Galaxy A10s primește acum update-ul – Mobilissimo.ro

by on 2 aprilie 2020
 

Sfârșitul lunii martie a fost marcat printre altele și de către actualizarea pliabilului Samsung Galaxy Fold la Android 10, iar acum în aprilie programul de update-uri continuă. De această dată sud-coreenii aduc noul release software și pe telefoanele din zona entry-level precum este cazul lui Galaxy A10s care primește acum update-ul în versiunea software A107FXXU5BTCB.

Samsung Galaxy A1srcs

Aflăm că pachetul de actualizare se distribuie în momentul de față doar în Malaezia, dar curând rollout-ul global ar putea începe dacă nu se descoperă bug-uri sau alte probleme în proces. Ca noutăți avem One UI 2.0, gesturile de navigare Google, îmbunătățiri pentru setările de confidențialitate, dar și un mod Digital Wellbeing îmbunătățit căruia i se adaugă control parental și modul Focus.

De asemenea, acest update include și patch-ul de securitate din luna martie. În cazul în care aveți nevoie de un reminder, aflați că Samsung Galaxy A10s sosește cu ecran TFT HD+ de 6.2 inch, procesor octa-core Helio P22 și în variante cu 2 sau 3 GB RAM și 32 GB stocare flash. Are cameră selfie de 8 mpx, cameră duală de 13 + 2 mpx în spate și o baterie de 4000 mAh pentru autonomie de până la 2-3 zile.

Cel mai mic preț actual de pe plan local este de 669 lei pentru varianta cu 3 GB RAM, odată cu folosirea codului promo QUICK202. Vă reamintim și că între timp a debutat modelul succesor numit Galaxy A11, despre care v-am povestit aici.

Citeste stirea completa