0 comments

Android 10 primeşte în sfârşit dată de lansare; Iată când vine pe telefoanele Pixel – Mobilissimo.ro

by on 27 august 2019
 

Android primea un rebranding important săptămâna trecută, atunci când se maturiza şi renunţa la numele de deserturi şi numele cu litere. Trecea doar la cifre, iar Android 10 este denumirea finală, cu logo nou, culori şi fonturi noi la pachet. Azi aflăm în sfârşit data de debut a lui Android 10 pe telefoanele Pixel.

Cei de la Phone Arena au aflat din sursă sigură că Android 10 va veni oficial pe 3 septembrie 2019. Asta înseamnă că marţea viitoare, posesorii de telefoane Pixel se vor putea juca cu versiunea finală de OS nou. Informaţia a fost confirmată de către 2 reprezentanţi Google Support pentru un cititor Phone Arena. Iată şi telefoanele care beneficiază de Android 10 în 8 zile:

  • Google Pixel 3
  • Google Pixel 3 XL
  • Google Pixel 3a
  • Google Pixel 3a XL
  • Google Pixel 2
  • Google Pixel 2 XL

Bonus: Google Pixel 1 şi Pixel XL vor primi şi ele actualizarea, deşi nu aş paria că vine în valul întâi.

Android 10 va sosi la pachet cu suport nativ pentru terminale pliabile, Live Captions (subtitrări live pentru video, chiar şi când nu ai acces la Internet, din ce am înţeles), funcţie Smart Reply şi Suggested Actions. Veţi avea şi permisiuni mai ample legate de localizare, actualizări realizate în fundal şi control parental şi Digital Wellbeing actualizate.

Evident vine şi noul Dark Mode, noi fonturi şi culori, plus scăpăm de pârdalnicul buton Back şi câştigăm noi gesturi de navigare şi control al UI-ului pe bază de swipe-uri laterale. 

Citeste stirea completa