0 comments

ANDROID. ATENTIE, NOUA PROBLEMA SERIOASA PENTRU TELEFOANE – iDevice.ro

by on 12 august 2019
 

Android ATENTIE, Noua PROBLEMA Serioasa pentru Telefoane

Android are o noua problema serioasa pentru telefoanele pe care este instalat, iar utilizatorii nu au, din pacate, ce sa faca pentru a scapa de aceasta situatie care ii va enerva la culme pe foarte multi dintre ei. Cea mai recenta actualizare pentru Google Play Services, care are versiunea 18.3.82, aduce pe telefoanele cu Android si o problema cu autonomie care “dispare vanzand cu ochii”, totul fara vreo explicatie, asa cum s-a mai intamplat si in trecut.

Android are probleme dupa aceasta actualizare pe o gama foarte variata de telefoane, de la OnePlus si pana la Huawei, sau Samsung, iar multa lume este foarte suparata din cauza aceste situatii create de catre compania Google. Consumul neobisnuit de mare de energie a bateriei exista in telefoanele cu sistem de operare Android fara ca utilizatorii sa faca in mod efectiv ceva, ei doar constatand faptul ca durata de utilizare a scazut foarte mult.

Android. ATENTIE, Noua PROBLEMA Serioasa pentru Telefoane

Android nu are deocamdata recunoscuta problema de catre compania Google, insa cel mai probabil va fi rezolvata chiar daca nu va fi recunoscuta in mod oficial, importanta fiind repararea situatiei din acest moment. In cazul anterior in care Google Play Services au generat probleme similare, cei de la Google s-au miscat destul de repede pentru a rezolva problemele de pe Android, si e de asteptat ca acelasi lucru sa se intample inclusiv in acest moment.

Here we go again with the secret battery assassin Google Play services that updates in the background and stabs your phone right in the heart. pic.twitter.com/Zu8jRchzYq

— Artem Russakovskii (@ArtemR) August 9, 2019

Android nu are prea des probleme de acest gen, sistemul de operare al companiei americane fiind de obicei lipsit de asemenea erori, mai ales cand vine vorba despre actualizarea serviciilor de sistem. Din pacate, cand se intampla asa ceva, toata lumea este afectata, iar de fiecare data e nevoie de interventia celor de la Google pentru ca lucrurile sa revina la normal pentru utilizatorii care au instalat sistemul de operare Android in propriile telefoane.

Daca nu ati instalat inca in Android aceasta actualizare pentru Google Play Services, atunci e bine sa o evitati pentru a nu avea probleme cu autonomia bateriei telefoanelor voastre.

Citeste stirea completa