0 comments

Anuntarea Turneului invitational feminin PUBG ZOWIE DIVINA 2018

by on 17 octombrie 2018
 

BenQ anunta azi turneul de eSports feminin ZOWIE DIVINA PUBG 2018. Patruzeci si opt de jucatoare din intreaga lume vor fi invitate sa se intreaca in finalele LAN organizate intre 13 si 16 Decembrie in Shanghai, China, la o arena eSports nou deschisa.

Despre DIVINA
DIVINA este o initiativa a BenQ creata special pentru jucatoarele entuziaste eSports. Aceasta are obiectivul de a oferi si jucatorilor de gen feminin oportunitati pentru a concura la un nivel superior.

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) va fi titlul competitional al concursului invitational din 2018, cele 48 de jucatoare invitate concurand din perspectiva “first-person” pe harta Sanhok (4×4).

Competitia invitationala ZOWIE DIVINA PUBG 2018 este de asemenea deschisa publicului prin organizarea unui proces de selectie intern. Daca impartiti aceeasi pasiune pentru eSports si doriti sa participati la acest eveniment, va rugam sa completati formularul pus la dispozitie si sa furnizati informatiile cerute.
Credeti ca stiti pe altcineva care poate fi mai potrivit pentru aceasta ? Recomandarile sunt, de asemenea, binevenite!

Formularul de intregistrare: https://zowiedivina.benq.com/registration.html
Cheltuielile de deplasare, incluzand hotelul si biletele de zbor, vor fi platite integral de catre organizator.

Data: 13-16 Decembrie 2018
Locatia: Shanghai, China
Tip: Offline
Mod Joc: Sanhok (4×4) , SOLO FPP
Fond de Premii : $15000 USD (1st $5000, 2nd $3000, 3rd $2000, 4th-8th $1000)
Regulile complete al turneului competitional precum si programul de desfasurare vor fi anuntate in curand pe pagina oficiala si media de socializare. Toate evenimentele si actualizarile vor fi de asemenea disponibile in acelasi mod, astfel incat va invitam sa urmariti media de socializare DIVINA pentru mai multe informatii.

Website:https://zowiedivina.benq.com/
Facebook:https://www.facebook.com/ZOWIEDivinabyBenQ/