0 comments

Aplicația Apple TV și AirPlay vin pe Smart TV-urile Samsung – noobz.ro

by on 14 mai 2019
 

Mădălina Gănescu

– 14.05.2019, 21:21 în Smart TV

Aplicația Apple TV și AirPlay

Aplicația Apple TV și AirPlay vin pe Smart TV-urile Samsung . Samsung devine astfel primul producător de TV-uri care va lansa aplicația Apple TV și AirPlay 2.

Noua aplicație Apple TV și AirPlay 2 sunt disponibile pe toate smart TV-urile Samsung. Ca de altfel și pe anumite modele din 2018.

Începând cu 14 mai 2019, smart TV-urile Samsung și anumite modele TV din 2018 cu update de firmware vor beneficia de noua aplicație Apple TV.

Mai bine de 100 de țări vor beneficia de aplicația Apple TV pe smart TV-urile Samsung. Compania va oferi și suport AirPlay 2 în 176 de țări.

Clienții Samsung pot acum să se bucure de canale Apple TV, filme iTunes și show-uri TV pe smart TV-urile Samsung.

”În ultimii 10 ani, Samsung a fost în fruntea ofertei celei mai extinse selecții de conținut disponibil pentru consumatori pe platforma noastră Smart TV.”, spune Vice-Președintele Executiv al Visual Display Business de la Samsung, Won-Jin Lee.

”Ca prim producător TV care integrează aplicația Apple TV pe platforma Smart TV, Samsung continuă să ofere clienților valoare incredibilă.

Ca de altfel și acces la experiența aplicației Apple TV pe cele mai mari ecrane disponibile în prezent.”

Aplicația Apple TV și AirPlay pe Samsung Smart TV

Utilizatorii pot pur și simplu să selecteze iconița aplicației Apple TV pentru a accesa toate filmele iTunes și show-urile TV achiziționate. Aceștia pot naviga printre 100000 de filme și emisiuni TV pe care le pot cumpăra sau închiria. Inclusiv titluri disponibile în 4K HDR, la calitatea originală a imaginii.

Clienții din întreaga lumea pot să se aboneze la canalele Aplle TV prin aplicația Apple TV. Astfel, pot să plătească doar pentru programele pe care le vor și să vizioneze la cerere direct în aplicație.

Utilizatorii Smart TV-urilor de la Samsung se vor putea bucura de Apple TV+, serviciul de abonare video original Apple, în aplicația Apple TV. Desigur, imediat ce serviciul se lansează în toamnă.

Cu AirPlay 2 disponibil pe Smart TV-urile Samsung, clienții pot acum să ruleze videoclipuri și alt tip de conținut de pe iPhone, iPad sau Mac, direct pe smart TV-urile Samsung.

Aplicația Apple TV va funcționa perfect cu serviciile Smart TV Samsung, cum ar fi Universal Guide, Bixby și Search. Totul pentru a crea o experiență consistentă pe platforma Samsung.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

Citeste stirea completa