0 comments

Apple Arcade este disponibil pe versiunea beta de iOS 13 – Profit.ro

by on 17 septembrie 2019
 
Apple Arcade este disponibil pe versiunea beta de iOS 13

Liviu Mihai

scris astăzi, 09:24

Noul serviciu de jocuri pe bază de abonament al celor de la Apple este disponibil deja celor care folosesc varianta de test a celei mai noi versiuni de iOS.

Apple Arcade ar fi trebuit, în mod normal, să fie lansat pe 19 septembrie, aceeași zi în care urmează să fie lansat și iOS 13. Pentru o parte a utilizatorilor, însă, noul serviciu Apple poate fi deja folosit.

Este vorba de cei care au avut curajul de a instala și testa variantele beta de iOS 13 pe propriul iPhone, ajutând Apple să identifice parte din problemele sistemului de operare. Aceștia pot deja folosi serviciul, cu două zile înaintea celorlalți utilizatori.

Nu este vorba de un accident, ci mai degrabă o formă de recompensare a celor care au testat varianta beta de iOS 13 din partea Apple. Compania americană a emis un comunicat în acest sens, anunțat disponibilitate serviciului în cadrul iOS 13 beta.

Startup-urile generează 1src% din veniturile giganților din zona de tehnologie CITEȘTE ȘI Startup-urile generează 10% din veniturile giganților din zona de tehnologie

Beta testerii se pot abona la Apple Arcade, începând cu o lună  gratuită, așa cum a anunțat Apple în cadrul evenimentului de prezentare a noilor iPhone-uri.

Pentru început, serviciul include acces nelimitat, fără reclame și microtranzacții, la peste 50 de jocuri. Apple a promis că va vor fi disponibile 100 de titluri.

Apple Arcade este disponibil pe iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV și Mac. Abonamentul lunar costă 4,99 dolari.

Apple Arcade este disponibil pe versiunea beta de iOS 13

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
apple
apple arcade
jocuri
ios

Citeste stirea completa