0 comments

Apple Card este alergic la portofele și blugi – Zona IT

by on 23 august 2019
 

Apple și-a lansat recent în SUA cardul său de titan, tăiat cu laser, foarte frumos, foarte curat, foarte stilizat și cam impractic de cărat. Conform informațiilor care circulă pe internet în ultimele zile, cardul fizic nu prea este gândit să fie transportat prin metode tradiționale.

Aceste informații nu vin de la hateri, în cazul în care erați curioși, ci de la angajați ai companii ce folosesc de ceva vreme cardul, și de la Apple în sine. Simplu spus, nu este recomandată cărarea cardului într-un portofel de piele. Știți voi, genul de material din care sunt făcute adesea portofelele. Nu este recomandată nici cărarea sa într-un înveliș făcut din denim, un alt material din care ocazional se mai fac portofele, dar mai important, din care se face îmbrăcăminte în general.

Motivul pentru care nu este recomandată cărarea sa astfel este că se va decolora. Așa ceva în mod normal nu ar deranja. La urma urmei, e doar un card de plastic, ce contează. Dar acesta este din titan, este mai mult un bibelou. Un simbol de statut, așa că este recomandată curățarea sa frecventă, folosind microfibră ușor umezită în apă sau alcool izopropilic.

Știu că unii dintre voi veți râde că Apple a reușit să facă un card bancar dintr-un material foarte scump și foarte rezistent, ce necesită mai multă întreținere ca unul standard, dar ratați ansamblul aici. Imaginați-vă doar ce piață își va face apariția în jurul protejării și curățării unui Apple Card.

Dacă aveți nevoie de idei pentru afaceri, aveți cel mult o săptămână să faceți un contract cu o companie din China care produce portofele ce nu pătează un Apple Card și instrumente pentru curățarea sa, pe care le puteți brăndui ca Apple Card safe, și vinde la un preț pe măsură. Din septembrie deja va fi plină piața de ele.

[The Verge]

Citeste stirea completa