0 comments

Apple confirmă un eveniment pe 15 septembrie, când ar putea anunţa iPhone 12, Apple Watch Series 6 – Mobilissimo.ro

by on 8 septembrie 2020
 

Ştiam că Apple va anunţa ceva special azi şi se pare că e vorba despre anunţul legat de evenimentul său viitor. Astfel, aflăm că pe 15 septembrie Apple va organiza un eveniment important, cel mai probabil cel legat de iPhone 12 şi Apple Watch Series 6. Avem detalii mai jos.

Apple a dezvăluit oficial faptul că va organiza evenimentul sau anual de toamnă pe 15 septembrie. Anul trecut iPhone 11 a debutat pe 10 septembrie şi se zvonea că tot la acea dată vine şi iPhone 12 în acest an. Totuşi, Apple are o predilecţie pentru lansările ţinute marţea, aşa că are mai mult sens dată de 15. Evenimentul care are loc peste o săptămână va fi în stilul lui WWDC 2020, adică ţinut virtual, sub forma unui discurs cu un fundal generat pe computer şi nu într-o sală cu public, din cauza pandemiei.

Vedeta conferinţei va fi cu siguranţă iPhone 12, care va sosi în 4 variante: de 5.4 inch şi 6.1 inch pentru iPhone 12 şi iPhone 12 Max, apoi de 6.1 inch şi 6.7 inch pentru iPhone 12 Pro şi iPhone 12 Pro Max. Modelele Pro vor aduce refresh rate de 120 Hz şi senzori LiDAR. Toate telefoanele noi vor avea 5G, procesor Apple A14, dar şi ecrane OLED. Se zvoneşte şi că primim o versiune 4K de Slow Mo la 120 FPS şi 240 FPS şi un Enhanced Night Mode pentru camere.

Procesorul Apple A14 este realizat pe baza tehnologiei de 5 nm şi va aduce un upgrade de performanţă, spaţiu mai mic ocupat în cadrul handset-ului, dar şi consum redus. Am putea vedea şi un iPad Air 4, fără buton Home, cu port USB-C şi Smart Connector pentru Magic Keyboard, dar şi cu procesor nou. Va apărea şi un Apple Watch Series 6, cu o funcţie ce măsoară oxigenarea sângelui şi o altă care anticipează atacurile de panică. Vor mai debuta şi AirTags, un fel de brelocuri de tracking cu Bluetooth, dar şi noi laptopuri MacBook.

Citeste stirea completa