0 comments

Apple încearcă marea cu degetul, întreabă posesorii de iPhone-uri ce fac cu încărcătorul vechi – Mobilissimo.ro

by on 4 iulie 2020
 

Am scris cu câteva zile în urmă că Apple are de gând să renunţe la încărcător şi căşti din pachetul viitoarelor modele iPhone, conform analistului Ming-Chi Kuo. Acesta e o sursă cât se poate de solidă bine ancorată şi tindem să îi dăm dreptate. Acum încă un motiv să credem teoria apare, Apple realizând un sondaj legat de încărcător în rândul posesorilor de iPhone. Reţineţi și numele “Charger Gate”, pentru că o să îl tot auzim la toamna. 

Practic odată cu lansarea lui iPhone 12 la toamnă, firmă din Cupertino ne va oferi doar un cablu USB în cutie, atât. Dacă mă întrebaţi pe mine, ar trebui să scape şi de el, pentru că oricum dacă nu avem încărcător, nu îşi va conecta nimeni telefonul la PC şi toată lumea îşi face setup şi backup wireless în ziua de azi. Iar dacă îţi cumperi încărcător separat, probabil vine şi cu cablu. Revenind la acel sondaj, Apple a început să posteze online chestionare, prin care întreabă posesorii de iPhone ce fac cu încărcătorul cel vechi.

Apple încearcă marea cu degetul, întreabă posesorii de iPhone-uri ce fac cu încărcătorul vechi

Un sondaj de genul a fost descoperit de către utilizatorul Gustavo Alves Reia din Brazilia.

Un sondaj de genul a fost descoperit de către utilizatorul Gustavo Alves Reia din Brazilia

Iată cum arată opţiunile pe care le pot bifa utilizatorii:

  • am vândut sau dat la schimb încărcătorul cu iPhone-ul meu
  • l-am pierdut
  • l-am dat unui membru al familiei sau prieten
  • încă îl folosesc acasă
  • încă îl folosesc afară (la muncă, şcoală, alte locuri)
  • încă îl am, dar nu îl folosesc

Producătorul de iPhone-uri ar vrea să joace cartea „ecologismului” aici şi să reducă tot mai mult cantitatea de deşeuri electronice generate. Pe de altă parte Apple face şi profit, vânzând încărcătoarele de iPhone separat. Sursa afirmă că Apple ar vrea să reducă preţul variantei 5G de iPhone, având în vedere recuperarea banilor din vânzarea de încărcătoare de 20W pentru iPhone-uri. Vă reamintesc că modelul de bază are diagonală de 5.4 inch şi aparent va fi mai compact decât iPhone SE 2020, iar apoi vom avea un iPhone 12 de 6.1 inch cu dotări similare.

iPhone 12 Pro şi iPhone 12 Pro Max plusează cu o cameră tripla cu LiDAR, refresh rate de 120 Hz şi baterii mai generoase. Toate terminalele noi Apple vor avea ecrane OLED.

Material Video Promovat

(LG Velvet, telefon cu înregistrare ASMR, alunecos; Video-unboxing, prezentare și primele impresii înainte de Review. Detalii aici)

Citeste stirea completa