0 comments

Apple lansează iOS 13.6 Beta pentru dezvoltatori, un release ce aduce mai mult control asupra update-urilor software automate – Mobilissimo.ro

by on 10 iunie 2020
 

La mijloc de săptămână descoperim faptul că Apple tocmai ce a început distribuirea lui iOS 13.6 Beta către dezvoltatori, un release cu mici schimbări la pachet și care se livrează alături de iPadOS 13.6, respectiv macOS Catalina 10.15.6 beta 2. Apar cu această ocazie și primele variante beta pentru watchOS 6.2.8 și tvOS 13.4.8, dar noi în articolul de față ne axăm pe noutățile incluse în iOS Beta. 

Din păcate acestea nu sunt multe la număr, cel mai important fiind controlul mai mare acordat asupra update-urilor software automate din zona dedicată din setări. Până acum utilizatorii aveau doar opțiunea de a selecta dacă vor sau nu ca actualizările software să fie instalate peste noapte, dar acum apar câteva schimbări la acest capitol.

Odată cu iOS 13.6 Beta utilizatorii vor găsi două setări separate, una pentru descărcările automate de software și o alta pentru instalările automate. Posesorii de iPhone vor putea controla mai atent aceste task-uri și aflați că printre alte noutăți aduse de acest Beta avem și ceva proaspăt pentru HealthKit. 

Aflăm că mulțumită unor noi tipuri de date, software-ul va putea depista simptome precum dureri de cap, frisoane sau dureri în gât. 


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Citeste stirea completa