0 comments

Apple TV+ va fi lansat in Noiembrie, in aceeasi perioada cu Disney+ – Zona IT

by on 24 august 2019
 

Disney a anuntat la inceputul acestui an ca noul serviciu de streaming propriu, Disney+ va debuta pe 12 Noiembrie in Statele Unite pentru 6.99 dolari pe luna. Ieri, Mark Gurman a publicat un raport care sustine ca un serviciu de streaming, de data aceasta de la Apple, numit sugestiv, Apple TV+ va fi lansat tot in Noiembrie, dar va avea un pret de 9.99 dolari.

Ambele companii intra pe o piata din ce in ce mai aglomerata de streaming care este deja populata de HBO, Netflix, Amazon, CBS, Showtime si multi altii si in curand va avea inca cativa membri prin HBO Max, un serviciu nou de la AT&T si unul de la NBC Universal.

Conform raportului Bloomberg care citeaza oameni familiari cu planurile companiei, Apple TV+ va debuta cu „o selectie mica de programe” care includ The Morning Show, Amazing Stories, See, Truth Be Told si o serie de documentare despre case, numita Home. Apple inca sunt in stadiul in care se gandesc la preturi, dar din raportreiese ca pretul va fi de 9.99 dolari.

Compania mai incearca sa-si dea seama si cum sa-si lanseze continutul. In timp ce Netflix, lanseaza de obicei un sezon intreg in aceeasi zi, iar HBO lanseaza cate un episod saptamanal, una dintre optiunile pe care Apple le ia in considerare este lansarea primelor trei episoade din sezon in aceeasi zi, dupa care aparitii saptamanale. Alt raport facut saptamana aceasta, dar de Financial Times, sustine ca Apple va investi 6 miliarde de dolari pe show-uri originale si filme anul acesta.

Disney+ va oferi seriale originale ale caror episoade vor fi livrate saptamanal, plus un catalog de productii din trecut de la nume precum Marvel, Star Wars, ABC, Fox sau Pixar. Momentan, Disney+ va fi disponibil in Statele Unite, Canada si Olanda incepand cu 12 Noiembrie, Australia si Noua Zeelanda capatand acces pe data de 19, iar restul lumii va primi treptat acces intr-un interval de doi ani.

ARSTehnica

Citeste stirea completa