0 comments

Apple Watch Series 6 devine oficial cu senzor O2, alături de un Apple Watch SE accesibil, de la 279 USD – Mobilissimo.ro

by on 16 septembrie 2020
 

Evenimentul Apple de astăzi nu a inclus un iPhone 12, aşa cum ne aşteptăm de altfel, iar Apple s-a axat mai mult pe sănătate şi fitness în prezentările sale. Au debutat două purtabile noi, Apple Watch Series 6, dar şi Apple Watch SE, acesta din urmă fiind primul smartwatch Apple accesibil. Hai să vedem ce ne rezervă ambele modele şi ce preţuri au.

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6

Cel mai nou ceas flagship de la apple este Apple Watch Series 6, care se simte mai mult ca un upgrade incremental de la predecesor. Păstrează un design similar cu modelul din 2019, dar aduce noul cipset Apple S6, un CPU dual core, care Apple afirmă că ar fi cu până la 20% mai rapid decât S5 de pe Apple Watch Series 5. Există şi un cip special U1 pentru antene Ultra Wideband, care sigură localizare wireless de rază scurtă şi permite utilizarea ceasului drept cheie digitală pentru automobil.

Apple Watch Series 6 Product Red

Chiar dacă designul este la fel, avem şi câteva mici noutăţi precum faptul că avem finisaje pe Albastru şi Product Red, pentru corpul din aluminiu. Mai sunt şi două variante din oţel inoxidabil: Graphite şi Classic Yellow Gold. La bordul ceasului se află un nou senzor de puls, care ca noutate poate măsura saturarea oxigenului din sânge SpO2, iar WatchOS 7 poate folosi aceste date şi cele din măsurarea ritmului cardiac pentru o citire VO2 Max, care ne arată nivelul real de fitness.

Apple Watch Series 6, măsurare a oxigenării sângelui

Avem şi un Always On Display îmbunătăţit, care e de 2.5 ori mai luminos, iar Apple aduce şi un altimetru nou în zona AOD, care te însoţeşte la urcările pe munte mereu pornit. Apar şi 7 noi Watch Fece-uri, precum Stripes, Chronograph Pro, GMT şi Artist, dar şi noi curele Braided Solo Loop şi Solo Loop. Ni se promite o autonomie identică cu Series 5, adică 18 ore, iar încărcarea e mai rapidă: 1 oră şi jumătate. Produsul e disponibil deja la precomanda şi se livrează de vineri, 18 septembrie.

Apple Watch Series 6

Varianta din aluminiu cu GPS costă 399 dolari pentru modelul de 40 mm şi 429 pentru cel de 44 mm. Versiunea GPS + Cellular costă 499 sau 529 USD. Modelul din oţel inoxidabil costa un pic mai mult

Apple Watch SE

Apple Watch SE

Apple Watch SE e încă proaspăt, a început să apară în zvonuri de abia de câteva zile, cel mult săptămâni. El are cam acelaşi design că Apple Watch Series 4 şi acelaşi senzor de puls şi cipset ca Series 5, plus accelerometru, giroscop şi altimetrul AOD de pe Watch Series 6. Primim şi detecţie a căderii pentru cei bătrâni sau bolnavi, iar produsul porneşte de la 279 dolari pentru varianta de 40 mm şi 309 dolari pentru cea de 44 mm. Cine vrea şi 4G adăugă încă 50 de dolari.

Apple Watch SE

Butonul Digital Crown are feedback haptic, în incremente pentru fiecare rotire. Apare şi un difuzor la bord şi microfon pentru interacţiunea cu Siri, plus Bluetooth 5.0 şi bifam şi funcţia Walkie Talkie.

Rezistă şi la apă şi e realizat din aluminiu reciclat. Ambele noi ceasuri vin cu monitorizare a somnului

Citeste stirea completa