0 comments

Asa va arata noul meniu Start din Windows 10 – Dojotech.ro

by on 4 iulie 2020
 

Compania Microsoft din Statele Unite a anuntat ca va modifica meniul Start din sistemul de operare Windows 10 si a oferit si o captura de ecran pentru a ne arata cum va arata noul meniu.

De cand compania Microsoft din Statele Unite a lansat Windows 95 in 1995, meniul Start a cam devenit marca inregistrata a acestui sistem de operare. Este locul in care sunt pastrate comenzile rapide catre aplicatii, impreuna cu accesul la alte setari de sistem si asa mai departe.

De-a lungul anilor, sistemul de operare a trecut prin modificari de design si se pare ca trebuie sa ne asteptam la o noua reproiectare in curand.

Conform Microsoft, compania din Statele Unite va implementa un meniu Start reproiectat intr-un viitor update Windows 10 care a fost deja oferit insiderilor.

“Imbunatatim meniul Start din Windows 10 cu un design mai eficient care indeparteaza culorile solide din spatele logourilor in lista de aplicatii si aplica un fundal uniform, partial transparent”.

Compania Microsoft din Statele Unite adauga: “Acest design creeaza o scena aspectuoasa pentru aplicatiile tale, mai ales pentru pictogramele pentru Office si Microsoft Edge, dar si pentru pictogramele reproiectate pentru aplicatii incorporate, cum ar fi Calculator, Mail si Calendar pe care am inceput sa le lansam mai devreme in acest an”.

Judecand dupa ce putem in vedea in captura de ecran de mai sus, se va crea un aspect mai modern. In general, functionalitatea meniului Start a sistemului de operare Windows 10 al Microsoft va ramane aceeasi, asa ca nu va trebui sa te reobisnuiesti sa-l folosesti. Modificarile par a fi deocamdata in principal estetice in Windows 10.

Ce parere ai despre asta? Esti multumit de cum va arata noul meniu Start in sistemul de operare Windows 10 al companiei Microsoft din Statele Unite.

Citeste stirea completa