0 comments

ASUS ar putea lucra la 4 telefoane noi de buget; Iată ce detalii au scăpat online – Mobilissimo.ro

by on 31 august 2020
 

ASUS a plusat serios la telefoane high end şi flagship în acest an, prin ROG Phone 3 şi ZenFone 7. Totuşi pare a fi neglijat segmentul entry level şi midrange, pentru că nu am mai văzut de ceva vreme un ZenFone Max Pro şi alte terminale asemenea. Acum apar indicii că ni se pregătesc totuşi ZenFone-uri de buget.

Ce e drept ASUS a schimbat strategia din 2018, atunci când CEO-ul Jerry Shen şi-a dat demisia. Compania taiwaneză a început să se axeze mai mult pe flagship-uri şi pe telefoanele ROG de atunci. La o verificare rapidă ASUS mai avea cam două serii de telefoane midrange sau de buget active: gama ASUS ZenFone Max Pro de battery phone-uri şi gama ASUS ZenFone Live, de telefoane de buget axate pe live stream şi funcţii de înfrumuseţare. Ei bine, acum se pare că ASUS pregăteşte 4 terminale noi.

Ele au cipseturi cu nume de cod “Lito, “Lagoon”, “Bengal” şi “Scuba”, dacă ne luăm după cele mai noi scăpări. Din fericire cunoaştem deja procesoarele asociate cu acele coduri, iar “Lito” este Snapdragon 765/765G, în vreme ce “Lagoon” este cel mai probabil Snapdragon 690. Ambele vin cu modemuri 5G la pachet. “Bengal” şi “Scuba” sunt ceva mai misterioase, dar primul a mai fost asociat în trecut cu Snapdragon 662 sau Snapdragon 460. Cel din urmă ar putea aparţine seriei Snapdragon 200, care nu prea a mai apărut pe telefoane în ultima vreme.

Din păcate aici se şi termină informaţiile noastre despre aceste 4 telefoane şi putem doar specula că se va aplica denumirea ASUS ZenFone Max (M3) şi cam atât… Aşteptam baterii mari, de 5000 sau 6000 mAh, camere triple sau quad şi 4 sau 6 GB RAM.

Citeste stirea completa