0 comments

ASUS ROG Phone 2 e confirmat printr-un parteneriat între ASUS şi Tencent (creatorul PUBG Mobile) – Mobilissimo.ro

by on 6 iunie 2019
 

Anul trecut spre final, atunci când ASUS făcea nişte schimbări de organigramă, aflam că noii săi directori se vor axa mult pe segmentul ROG. Pe atunci circula chiar teoria că vom avea mai multe modele de ROG Phone lansate în 2019. Azi apare perspectiva lui ROG Phone 2 şi a unui parteneriat cu un mare producător de jocuri.

În cadrul evenimentului de lansare ZenFone 6 din Taiwan, ASUS a confirmat oficial faptul că va colabora cu Tencent pentru ROG Phone 2. Tencent este creatorul lui PUBG Mobile, dar şi al altor jocuri reputate, precum Call of Duty Mobile. Are şi drepturi asupra lui League of Legends, cumpărând creatorul său Riot, cu câţiva ani în urmă.

Posibil să vedem un parteneriat pe bază de Call of Duty Mobile între ASUS şi Tencent, mai ales că jocul nu s-a lansat încă şi e în beta de ceva vreme. Zvonurile afirmă că telefonul va sosi în trimestrul 3 al acestui an. Ne aşteptăm la un ecran de 90 sau 120 Hz, iluminare Aura în spate, o baterie generoasă, de 4000 mAh sau mai mult şi evident un procesor Snapdragon 855, probabil cu sistem special de răcire.

O cameră cel puţin duală ar trebui să fie în spate şi vom avea 8 sau 12 GB RAM la interior. Difuzoarele stereo cu amplificatoare şi butoanele ultrasonice lateral cred că vor reveni şi pe ROG Phone 2. Auzisem şi că se pregăteşte un ROG Phone mai accesibil, dar încă nu e clar dacă va veni şi acela în 2019. Posibil să apară între timp noi accesorii de gaming.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Citeste stirea completa