0 comments

ASUS ROG Phone III primeşte video hands on, avem şi scăpări ZenFone 7 în GeekBench, cu 16 GB RAM – Mobilissimo.ro

by on 19 iunie 2020
 

Continuă scăpările lui ASUS ROG Phone III, de această dată cu un scurt video hands on, care completează fotografiile hands on apărute online. În plus au început din nou scăpările lui ZenFone 7, e drept mai modeste şi vizând doar câteva dotări menţionate de GeekBench. Avem detalii mai jos.

Se pare că fotografia hands on cu ASUS ROG Phone III despre care am scris ieri era de fapt o captură de ecran dintr-un video hands on. În clip vedem spatele lucios al telefonului, logo-ul ROG aprins şi o cameră orizontală şi triplă mai lată decât la predecesor. Porţiunea metalică decupată în spatele din sticlă e acum mai discretă, iar interfaţa pare mai apropiată de cea stock Android.

Telefonul are şi logo Tencent în spate, marele producător de jocuri din China având şi anul trecut parteneriat cu ASUS pentru ROG Phone II. Aşteptăm un CPU Snapdragon 865 la interior, 16 GB RAM şi baterie de 6000 mAh.

ASUS ZenFone 7

Între timp a apărut şi un presupus ZenFone 7 în GeekBench, cu acelaşi CPU Snapdragon 865. Terminalul are numele de cod “asus ZF”, iar testul a fost făcut pe nucleul cel mic, de doar 1.8 GHz, deci nu ştim dacă se ajunge la 3+ GHz prin overclocking ca la ROG Phone III. Şi ZenFone 7 ar avea tot 16 GB RAM, aparent.

Zvonurile afirmă că ambele noi telefoane ASUS vor veni în iulie, dar nimic nu e bătut în cuie cu pandemia actuală. Suntem curioşi ce urmează pentru acest ZenFone după un flagship cu camera rotativă, greu de găsit în magazine tot anul trecut.

Citeste stirea completa