0 comments

ASUS ZenFone 7 primeşte un clip video hands-on, care îi dezvăluie designul din toate unghiurile (Video) – Mobilissimo.ro

by on 25 august 2020
 

Suntem pe ultima sută de metri cu scăpările legate de ASUS ZenFone 7, care va debuta mâine, pe 26 august. Acum avem şi un clip hands on cu telefonul, pe care îl puteţi vedea mai jos. Ştiu, calitatea nu e cea mai bună, dar deducem din el esenţialul.

În primul rând nu e una dintre acele scăpări de doar 30 de secunde, ci sare de 5 minute. Vedem o variantă cu spate rozaliu-mov şi cu un modul de cameră rotativ ce pare mai mare decât la ZenFone 6. În acelaşi timp muchiile ecranului îmi pare mai groase decât mă aşteptam de la un telefon ce nu are camera selfie decupată în orificiu sau breton. 

Camera principală are cu adevărat 3 senzori, aşa cum se zvonea şi scăpările au indicat că vom avea unul de 64 MP Sony drept cel principal. Alături de el se află şi o cameră ultrawide şi una telephoto. Apare şi interfaţa camerei, care e identică cu cea de pe ROG Phone 3 şi ZenFone 6. Vedem şi mecanismul camerei care se ridică atunci când apeşi pe butonul aferent camerei selfie.

Cam atât putem deduce din acest clip şi nu e clar dacă aici vedem ZenFone 7 sau Zenfone 7 Pro. Ultimele scăpări au menţionat un preţ de 499 euro pentru ZenFone 7 şi un preţ de 599 euro pentru ZenFone 7 Pro. Acesta din urmă ar aduce un ecran OLED, procesor Snapdragon 865+ şi baterie generoasă de 5000 mAh.

Pe lângă nuanţa văzută aici am descoperit şi o versiune neagră cu reflexii albastre în fotografii hands on de acum câteva zile. Aflăm mai multe detalii mâine la lansare.

Citeste stirea completa