0 comments

ATENȚIE la cumpărături! Aceasta este LISTA cu cele mai PERICULOASE smartphone-uri – MONEY.ro

by on 15 septembrie 2019
 

„Oficiul Federal German pentru Protecția împotriva Radiațiilor are o bază de date cuprinzătoare de smartphone-uri – noi și vechi – și nivelul de radiații pe care îl emit.

Pentru majoritatea oamenilor din zilele noastre, smartphone-ul lor este la îndemână 24 de ore pe zi. Cu acest nivel de apropiere și de utilizare, mulți nu pot să nu se gândească la faptul că ar putea risca pe termen lung.

În timp ce cercetările cu privire la efectele radiațiilor de pe telefonul mobil sunt încă greu de realizat, pentru cei care doresc să fie siguri, vă arătăm în continuare telefoanele care emit cea mai mare radiație atunci când sunt ținute la ureche în timpul apelului.

Oficiul Federal German pentru Protecția împotriva Radiațiilor are o bază de date cuprinzătoare de smartphone-uri – noi și vechi – și nivelul de radiații pe care îl emit. Astfel smartphone-ul care creează cel mai înalt nivel de radiații este Mi A1 de la producătorul chinez Xiaomi. Un alt telefon Xiaomi este pe locul doi – Mi Max 3. De fapt, companiile chineze sunt reprezentate foarte mult în această listă, reprezentând 8 din primele 16 telefoane, potrivit Statista. Telefoanele premium Apple, cum ar fi iPhone 7 și iPhone 8, sunt de asemenea prezente, la fel ca și cele mai noi telefoane Pixel de la Google.

După ce am aflat deja care sunt telefoanele actuale ce emit cea mai mare radiație, acest următor grafic arată telefoanele care emit radiațiile cele mai puține.

Articolul integral pe CAPITAL

Citeste stirea completa