0 comments

AUDIO Oprișan, despre posibilitatea unor noi „bătăi” administrate protestatarilor din Piața Victoriei: „Dar ce, credeți că este exclus?”

by on 9 august 2019
 

Marian Oprișan, a avut, din nou, schimburi de replici aspre cu aleșii PNL din Consiliul Județean Vrancea, președintele CJ dând de înțeles, la un moment dat, că nu ar fi exclusă o nouă intervenție în forță contra protestatarilor, la fel ca și la manifestația din 10 august 2018, potrivit Ziarului de Vrancea.Întrebat despre impactul bugetar al unor modificări dintr-un proiect de hotărâre, Oprișan a dus discuția într-o direcție care nu avea legătură cu proiectul: ”Și cei 70.000 de vrânceni (n. r. – plecați din județ în ultimii 25 de ani) au tot probleme de handicap și asistați sociali dacă am înțeles bine intervenția anterioară a unui consilier”, a spus Oprișan, după care vicepreședintele CJ Ionel Cel-Mare (ALDE) i-a spus că în sală este prezent la ședință și Ovidiu Burdușa (consilier PNL care locuiește în Diaspora).

După două replici scurte între cei doi, Oprișan i-a transmis că, pe 10 august, are posibilitatea în Piața Victoriei să mai comenteze, nu în plenul Consiliului Județean. ”Dacă nu ne mai bateți o dată”, i-a răspuns Burdușa, la care Oprișan a adăugat: ”Dar ce, credeți că este exclus?”.

După acel moment, consilierii PSD și ALDE au început să râdă, mai scrie sursa citată.