0 comments

Băsescu, atac la Timmermans: “Bietul cabotin stă pitit în birou și se face că nu vede lovitura de stat aplicată de oligarhul Plahodniuc statului de drept”

by on 11 iunie 2019
 

Fostul președinte Traian Băsescu îl atacă dur pe Frans Timmermans, prim-vicepreședinte al Comisiei Europene, pentru că nu ia poziție față de situația din Republica Moldova pentru că nu mai este în campanie electorală: ”​Conștiința democratică a lui Timmermans și-a terminat gazul!”

Ce scrie Băsescu pe Facebook:

”În timpul campaniei pentru Parlamentul European, în speranța că va câștigă competiția pentru a deveni președinte al Comisiei Europene, olandezul Frans Timmermans își rupea hainele de pe el de grija statului de drept din țări precum Polonia, Ungaria sau România, hiperbolizand sau inventând pericole majore de derapaje în aceste state, altfel destul de solid așezate pe drumul democrației.

Azi, după ce a fost bătut măr de candidatul PPE, bietul cabotin stă pitit în birou și se face că nu vede lovitura de stat aplicată de oligarhul Plahotniuc statului de drept, în Republica Moldova, țară asociată Uniunii Europene.

Ce ți-e și cu demagogii ăștia profesioniști cățărați în vârful instituțiilor europene. În fond pentru Timmermans campania s-a terminat. Va vorbi din nou despre statul de drept și îl va apăra cu frenezie în următoarea campanie. Până atunci, Republica Moldova poate să mai aștepte …”