0 comments

Bătălia telefoanelor cu zoom 100x ajunge la SuperSaf: Huawei P40 Pro+ vs Samsung Galaxy S20 Ultra (Video) – Mobilissimo.ro

by on 13 iunie 2020
 

Mărturisesc că mi-a fost dor să văd o comparaţie foto şi video realizată de SuperSaf, simpaticul YouTuber din Leicester. Probabil că el, ca şi noi toţi a luat o pauză din cauza pandemiei. Acum a revenit în forţă printr-o comparaţie între singurele telefoane cu zoom 100x de piaţă: Samsung Galaxy S20 Ultra şi Huawei P40 Pro+.

Apropo acesta e primul clip în care remarc nouă funcţie de la YouTube, cea de segmentare în capitole, care ne ajută foarte mult să găsim ceea ce ne interesează mai mult dintre etapele comparaţiei. Începem cu filmarea 4K la 30 FPS şi văd că la zoom 4X Huawei P40 Pro+ oferă o imagine mai bine iluminată şi mai puţin tremurată decât S20 Ultra. 

Huawei P4src Pro+ vs Samsung Galaxy S2src Ultra

Trecând la zoom 10x vedem că detaliile sunt mai clare la S20 Ultra, în vreme ce Huawei P40 Pro+ a şi refocalizat la un moment dat şi are mai mult zgomot. Proba de foc e totuşi cea foto, acolo unde la exterior Huawei P40 Pro+ stă mai bine la culori şi contrast. La testul primului nivel de zoom (3x pe P40 Pro+ şi în jur de 4x pe S20 Ultra) câştigă Samsung-ul, cu detalii mai bune şi culori mai convingătoare.

La 10X Huawei P40 Pro+ se remarcă, având zoom-ul optic cel mai avansat de pe piaţă, fix de 10x şi menţinând claritatea detaliilor mai bine decât rivalul Samsung. Trebuie să recunosc că nici S20 Ultra nu stă chiar rău.

Teste Zoom:

Huawei P4src Pro+ vs Samsung Galaxy S2src Ultra

(Zoom 1x)

Huawei P4src Pro+ vs Samsung Galaxy S2src Ultra

(Zoom 3x/4x)

Huawei P4src Pro+ vs Samsung Galaxy S2src Ultra

(Zoom 10x)

Huawei P4src Pro+ vs Samsung Galaxy S2src Ultra

(Zoom 30x)

Mai impresionat e cât de bine arată acel logo Naţional Space Centre la 30x pe telefonul Huawei, în vreme ce pe Samsung e mai blurat. Avem şi o captură low light, unde S20 Ultra a avut o victorie, apoi o înfrângere la Night Mode în condiţii de beznă completă. 

Nu va mai fac spoilere, lupta e strânsă şi aflaţi câştigătorul din clipul lui SuperSaf. În câteva zile ar trebui să ajungă P40 Pro+ şi la noi în ţară.

Citeste stirea completa