0 comments

Bateria lui Samsung Galaxy S21 Ultra a fost deja certificată; Iată la ce capacitate ajunge – Mobilissimo.ro

by on 22 septembrie 2020
 

După ce am văzut randări concept pentru Galaxy S21 Ultra și am aflat detalii despre camera sa foto aici, iată că astăzi sosesc și informații legate de baterie. Ce-i drept am mai avut anterior un asemenea leak odată cu certificarea bateriei sale de către 3C, doar că acum vine și certificarea din partea TUV Rheinland. Pentru a nu vă mai ține în suspans, aflați că Galaxy S21 Ultra va avea o baterie de 5000 mAh – exact aceeași capacitate pe care o are și S20 Ultra.

Galaxy S21 Ultra Baterie

Fără upgrade-uri deci la acest captiol, dar mă aștept la o tehnologie de alimentare mai rapidă sau în ultimă instanță la o eficiență energetică mai bună decât pe actualul model. Cât despre capacitatea bateriilor lui S21 și S21+, certificarea anterioară 3C dezvăluia unități de 3.880 mAh pentru varianta vanilla (SM-G996), respectiv 4660 mAh pentru modelul Plus (SM-G991). 

De la noile flagship-uri Samsung așteptăm și alte noutăți precum camere selfie integrate sub display dar și procesoare de nouă generație Exynos 1000/Snapdragon 865. Se vorbește iarăși despre posibilitatea ca modelul Ultra din noul lineup să vină cu stylus S-Pen la pachet, înlocuind astfel seria Note, dar greu de crezut că se va întâmpla așa..

Lansarea telefoanelor va avea loc în perioada februarie-martie 2021 și ne mai așteaptă multe alte leak-uri până atunci.

Citeste stirea completa