iOS 12.4 beta 2 a fost lansat pe iPhone si iPad - iDevice.ro
 
 
 
Peste câteva ore OnePlus 7 Pro va fi din nou disponibil la comandă - Gadget.ro
 
0 comments

BenQ CinePrime W2700 – primul videoproiector DLP 4K Home Cinema ce oferă spectrul de culoare DCI-P3 a fost lansat în România – Gadget.ro

by on 20 mai 2019
 

BenQ CinePrime W2700 Foto si Video

Nu mulți sunt cei care preferă acasă un videoproiector în locul clasicului televizor. Totuși, doar eu cunosc două persoane ce vizionează filmele preferate la videoproiector, semn că există și unii pentru care experiența Home Cinema nu este desăvârșită fără un proiector, exact ca în sala de cinema.

Tocmai pentru astfel de persoane BenQ a lansat în țara noastră modelul CinePrime W2700. Acesta este primul videoproiector DLP 4K din gama Home Cinema ce acoperă în proporție de 95% spectrul de culoare DCI-P3, standardul de culoare al industriei de cinema. Totodată, BenQ CinePrime W2700 acoperă 100% spectrul de culoare Rec.709.

Obținerea performanțelor superioare în afișarea exactă a culorilor, dar și în reprezentarea fidelă a tuturor detaliilor pe toată suprafața de proiecție, la rezoluție 4K (3840 x 2160 pixeli), este posibilă prin utilizarea unui sistem de proiecţie format din 10 lentile structurate în 8 grupuri. BenQ garantează că a folosit sticlă de cea mai bună calitate, optimizată pentru 4K, precum și cadre metalice pentru susținerea lentilelor.

Fiecare videoproiector BenQ CinePrime W2700 vine calibrat din fabrică, cu un raport care certifică realizarea calibrării individuale.

Cei ce-și doresc personalizarea imaginii în funcție de conținutul proiectat pot folosi tehnologiile unice CinemaMaster Video+ și CinemaMaster Audio+ 2, ce promit îmbunătățiri majore aduse rezoluţiei, culorilor şi sunetului.

BenQ CinePrime W2700 integrează tehnologia HDR-PRO cu suport pentru formatul HDR10 și HLG. Mai mult, opţiuni precum Auto HDR și Cinema-Optimized aduc o luminozitate sporită, un interval generos de contrast şi o optimizare a imaginii într-un singur pas.

Grație tehnologiei Short -Throw, cu un zoom mare de 1.3X, BenQ CinePrime W2700 poate fi folosit fără probleme într-o cameră medie, cât și într-una mică. De asemenea, prin funcţia Vertical Lens Shift, proiectorul poate fi amplasat fără probleme oriunde ai nevoie, păstrându-se aceeași calitate a imaginii indiferent de unghiul de proiecție.

BenQ CinePrime W2700

Utilizând tehnologia Digital Light Processing, folosită în 90% din cinematografele digitale din lume, câștigatoare a premiului Academy Award of Merit Oscar 2015, BenQ CinePrime W2700 promite o calitate a imaginii de lungă durată şi culori precise, fără degradare în timp şi fără a fi nevoie de întreținere.

Eu am văzut de ce este în stare BenQ CinePrime W2700 într-o demonstrație ce a avut loc într-o sală de mici dimensiuni din cadrul showroom-ului AVmall. Trebuie să recunosc că, până la acest moment, nu am întâlnit un videoproiector care să afișeze atât de corect culorile, cu o luminozitate și un contrast atât de echilibrate. Mai mult, intervalul dinamic este mult peste tot ceea ce am văzut la un videoproiector. Sigur, acestea sunt doar primele impresii ce s-au format în numai 15 – 20 de minute de vizionare a unor clipuri de promovare. Cu toate acestea, experiența acumulată din testarea atâtor proiectoare mă face să-l pot recomanda pe BenQ CinePrime W2700 drept unul dintre cele mai bune videoproiectoare din gama Home Cinema.

BenQ CinePrime W2700 poate fi comandat în țara noastră de pe AVmall.ro la un preț de 9.000 de lei.

Citeste stirea completa

Social Media
CONNECT
Power By Agregat.ro