0 comments

Black Friday PC Garage – plăci video pentru toți gamerii – start-up.ro

by on 15 noiembrie 2019
 

Black Friday 2019 înseamnă reduceri la gadgeturi, componente, electrocasnice și aproape cam orice se vinde pe internet. De data aceasta îți prezint o ofertă la plăci video care te vor ajuta în jocuri dar și la muncă.

Dacă vrei să faci editare video sau foto, să faci proiecte grafice sau să te joci atunci sigur ai nevoie de o placă video performantă în PC-ul tău. Dacă ai încercat să lucrezi sau să te joci pe o placă video integrată vei știi că nu ai parte de cea mai bună experiență.

Dacă vrei să-ți achiziționezi una sau poate vrei să o înlocuiești pe cea veche atunci aruncă o privire peste aceste plăci video din oferta Black Friday 2019

Plăci video la prețuri bune de Black Friday 2019

Primul produs pe care o să ți-l recomand este o placă video AMD, anume Radeon RX 580 Phantom Gaming D cu 8 GB memorie virtuală. Aceasta funcționează pe o frecvență de bază de 1315 MHz și ajunge la 1424 MHz în overcloack și este perfectă pentru un PC de buget. Cu ea ei putea rula jocuri precum Fortnite, Dota 2 și altele la frame-uri foarte bune. Poți achiziționa placa video de aici.

Pe de altă parte, dacă noua tehnologie ray tracing ți-a atras atenția și vrei să vezi cu ochii tăi cum arată jocurile iluminate astfel atunci o poți face cu ajutorul plăci video GeForce RTX 2060 OC 6 GB de la Gigabyte. Este cea mai ieftină placă video cu capabilități de ray tracing și o poți cumpăra de aici.

Dacă vrei cea mai bună experiență posibilă, cu tot cu ray tracing, atunci ai o singură soluție – Nvidia GeForce RTX 2080 Ti. Este o placă video scumpă pe care o poți folosi pentru editare video, pentru randare grafică sau pentru jocuri cu setări grafice ultra pe rezoluție 4K. E cea mai bună și o poți cumpăra de Black Friday de aici.

Citeste stirea completa