Se întâmplă în tech JOI, 11 iulie 2019 - noobz.ro
 
 
 
Apple ELIMINA Face ID, si READUCE Touch ID in Telefoanele iPhone - iDevice.ro
 
0 comments

Boxa Google Home înregistrează toate sunetele emise în jurul său – Gadget.ro

by on 11 iulie 2019
 

Audio

Toţi vrem intimitate în vieţile noastre, însă noile tehnologii par a transforma acest lucru într-o uşoară utopie. Dacă în jurul nostru există cel puţin un device modern, sunt toate şansele ca acesta să înregistreze constant date despre tot ce se întâmplă în preajma lui.

Chiar dacă marii producători susţin că nu se întâmplă acest lucru, în ultimii ani au existat numeroase cazuri care au dovedit contrariul. Un alt exemplu în această direcţie pare a fi Google Home, boxa inteligentă despre care se spune că înregistrează toate sunetele din jurul său, indiferent dacă utilizatorii o activează sau nu.

Google susţine că boxa trebuie să fie pregătită oricând să răspundă la comanda “Hey, Google !” şi de aceea se înregistrează sunete suplimentare. Există informaţii care spun că gigantul american trimite spre analiză informaţiile strânse cu scopul (teoretic) de a îmbunătăţi performanţele asistentului virtual.

Niciun device cu capacităţi de înregistrare şi conexiune la internet nu este sigur, oricât ar încerca producătorii să ne asigure acest lucru.

Sursa: slashgear.com

Citeste stirea completa

Social Media
CONNECT
Power By Agregat.ro