Vivo X50 devine oficial, alături de Vivo X50 Pro și X50 Pro+: cameră cu gimbal, senzor Samsung de 50 mpx + alte noutăți - Mobilissimo.ro
 
 
 
Jocurile de PS5 nu sunt garantate să meargă bine pe PS4 - Zona IT
 
0 comments

Bug: Wallpaper cu fundal de munte ce strică smartphone-urile Android – Gadget.ro

by on 2 iunie 2020
 

Software

În ultimele ore un nou bug a devenit vedetă în lumea Android. Se pare că o simplă imagine cu un peisaj de munte îţi poate strica telefonul (în special cele Samsung). Însă nu iremediabil.

Dacă folosiţi respectiva fotografie ca fundal de ecran smartphone-ul o poate lua razna. Bug-ul se manifestă sub diverse forme, de la blocarea telefonului până la restartarea lui continuă. Poza este dăunătoare doar dacă o folosiţi în formatul ei original, dacă o editaţi cât de puţin aceasta devine inofensivă.

Eroare pare a avea legătură cu amestecul de culori pe care Android nu ştie să le interpreteze. În acel moment sistemul de operare devine instabil, iar singurele variante rămase pentru utilizatori sunt fie de schimbare a fundalului în safe mode, fie de revenire la setările din fabrică. Prima variantă este mai convenabilă pentru că nu se pierde nimic (la reset se pierd toate datele din memoria internă a smartphone-ului), însă aceasta nu funcţionează de fiecare dată.

Mai mulţi utilizatori au crezut că acest bug este o glumă şi au testat. Reacţiile sunt diverse şi le vedeţi direct la sursă. Din ce am văzut versiunile de Android mai vechi nu sunt afectate.

WARNING!!!


Never set this picture as wallpaper, especially for Samsung mobile phone users!


It will cause your phone to crash!


Don’t try it!


If someone sends you this picture, please ignore it. pic.twitter.com/rVbozJdhkL

— Ice universe (@UniverseIce) May 31, 2020

Citeste stirea completa

Social Media
CONNECT
Power By Agregat.ro