Bătălia telefoanelor cu zoom 100x ajunge la SuperSaf: Huawei P40 Pro+ vs Samsung Galaxy S20 Ultra (Video) - Mobilissimo.ro
 
 
 
Orban, despre ziua de naştere a preşedintelui Iohannis: Deja i-am urat "La Mulţi Ani" în gând
 
0 comments

Bursa zvonurilor: Samsung GALAXY Fold 2 cu display pliabil de 7.7 inch și ecran exterior de 6.23 inch – Gadget.ro

by on 13 iunie 2020
 

Telefoane Mobile

Samsung GALAXY Fold 2 este unul dintre cele mai așteptate dispozitive premium din oferta companiei sud-coreene. Au apărut informații de-a lungul timpului, iar acum o sursă din Coreea de Sud ne dă informații legate de dimensiunea ecranelor (interior și exterior).

Ar fi al treilea pliabil din curtea Samsung după GALAXY Fold și GALAXY Z Flip. Prima generație de GALAXY Fold dispune de un ecran AMOLED pliabil de 7.3 inch cu rezoluție 2152 x 1536 pixeli, iar ecranul exterior încorporează un panel Super AMOLED de doar 4.6 inch.

A doua generație de Fold ar miza pe un display pliabil de 7.7 inch – 0.4 inch în plus, iar ecranul exterior ar crește la 6.23 inch – 1.63 inch în plus. O altă adiție discutată legată de Fold 2, ecranul interior ar veni cu rată de refresh la 120Hz. Designul exterior l-ar încadra în linie cu seria GALAXY S20.

Sticla folosită ar fi de tip UTG – Ultra Thin Glass (soluție adoptată și pe GALAXY Z Flip), vor părăsi CPI / Colorless Polymide de la primul Fold (știți că lansarea a fost amânată pe luni bune pentru că erau probleme legate de îmbinarea ecranului la interior și folia aplicată etc). Trebuia să ajungă în România de la sfârșit de aprilie 2019 și a debutat comercial prin noiembrie.

GALAXY Fold 2 s-ar afla deja în proces de producție. Samsung se așteaptă să vândă 3 milioane de unități, iar comanda inițială s-ar ridica la 300.000.

Sursa: Gizmochina.com

Citeste stirea completa

Social Media
CONNECT
Power By Agregat.ro