0 comments

Camera DSLR Canon EOS 90D e oficiala – pret si specificatii – Dojotech.ro

by on 28 august 2019
 

Camera DSLR Canon EOS 9srcD e oficiala - pret si specificatii

Compania Canon din Japonia tocmai a anuntat oficial cea mai noua camera DSLR a sa, EOS 90D. Compania a dezvaluit pretul de pornire si specificatiile acestui aparat foto nou.

Acesta vine cu un nou senzor Dual-Pixel care ofera o rezolutie de 32,5MP. De asemenea, acest aparat foto de la compania japoneza Canon permite inregistrare video la rezolutie 4K la 30 de cadre pe secunda. Ecranul sau e unul LCD touchscreen cu o dimensiune de 3 inci si cu 1.040.000 de pixeli.

Daca esti in cautarea unei noi camere DSLR si nu vrei sa cheltui prea mult, ai noroc. Asta pentru ca compania Canon din Japonia a anuntat recent EOS 90D.

Aceasta e o camera DSLR de nivel mediu care e usor mai scumpa decat gama de camere DSLR Rebel a Canon. Dar daca esti un pasionat care incearca sa-si duca fotografia la urmatorul nivel, merita sa ai in vedere noul aparat foto.

Cat despre specificatiile detaliate, Canon EOS 90D va veni cu un senzor CMOS APS-C de 32,5MP. Daca sperai la un senzor full-frame, va trebui sa te uiti la alte modele.

Cu toate acestea, daca nu ai nevoie de senzor full-frame, EOS 90D cu procesor de imagine DIGIC 8 ar trebui sa fie potrivita pentru tine.

Camera anuntata oficial va suporta inregistrare video la rezolutie 4K la 30 de cadre pe secunda si inregistrare video Full HD la 120 de cadre pe secunda.

De asemenea, camera DSLR va veni cu WiFi si Bluetooth, daca doresti sa-ti transferi fotografiile wireless. Canon a imbunatatit viteza de captura foto fata de cele 7 cadre pe secunda ale lui EOS 80D.

Camera DSLR EOS 90D anuntata oficial va fi capabila de 10 cadre pe secunda. Cam astea sunt specificatiile. Cat despre pret, Canon EOS 90D va avea un pret de pornire de 1199 de dolari (body-only). Daca vrei si un kit de obiectivi, afla ca un kit costa 1349 de dolari si celalalt are un pret de 1599 de dolari.

Citeste stirea completa