0 comments

Campanie mizerabilă: Coordonatorul Pro România online a publicat fotografii ale unei victime a incendiului de la ATI Piatra Neamț ca să atace adversarii politici

by on 16 noiembrie 2020
 

​Coordonatorul Pro România online, Alin Marina, a publicat pe pagina sa de Facebook fotografii cu una dintre victimele incendiului de la ATI Piatra Neamț. În imagini se vede un pacient scos de pompieri, cu patul în care se afla, pe holul spitalului, imediat după incendiu. Fotografiile au fost publicate duminică seara și, deși mai mulți comentatori i-au cerut să le steargă, acestea sunt încă publice pe contul de Facebook a lui Marina.

Coordonatorul Pro România online se folosește de imaginile tragediei pentru a ataca adversarii politici de la PSD și PNL.

„DEZASTRUL DE LA NEAMȚ! Administrație locală #PSD, Guvern #PNL. 10 oameni au murit incendiați la Terapie Intensivă, crezând că se luptă cu virusul Covid-19. În realitate, se luptau cu un sistem care nu le-a dat nicio șansă de supraviețuire”, este mesajul care însoțește imaginile.

În incendiul izbucnit sâmbătă seara la secţia de ATI a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ au murit zece persoane, iar alte şapte persoane au fost grav rănite, printre care şi medicul de gardă de la ATI, care a suferit arsuri grave pe circa 40% din suprafaţa corpului.