0 comments

Cand ar lansa Nintendo o consola de jocuri Switch cu rezolutie 4K – Dojotech.ro

by on 25 august 2020
 

Cand ar lansa Nintendo o consola de jocuri Switch cu rezolutie 4K

O stire de la publicatia Bloomberg a dezvaluit cand va lansa compania Nintendo din Japonia prima sa consola de jocuri Switch cu grafica la rezolutie 4K, rezolutie cu care vor veni si Sony PS5 si Microsoft Xbox Series X. Acum ne ramane sa speram ca noul Nintendo Switch nu va fi prea scump din cauza graficii imbunatatite.

Compania Sony din Japonia si compania Microsoft din Statele Unite si-au prezentat dispozitivele de gaming 4K pe care le vor livra mai tarziu in acest an, PS5 si Xbox Series X. Dar la ce lucreaza compania Nintendo din Japonia?

Conform unor surse citate intr-o stire de la publicatia Bloomberg, in timp ce consola sa Nintendo Switch este in topul vanzarilor, compania japoneza intentioneaza sa lanseze anul viitor o versiune actualizata a consolei de jocuri.

Se crede ca noua versiune a dispozitivului va suporta grafica la rezolutie 4K, iar de rezolutia 4K vor putea beneficia mai ales jocurile noi. O noua editie a Nintendo Switch, cu autonomie imbunatatita, a inceput sa fie livrata anul trecut, in timp ce Switch Lite a renuntat la doc si la Joy-Cons pe care le avea dispozitivul original.

Consola de jocuri inca se bazeaza pe un procesor NVIDIA Tegra si pe 4GB de RAM, asa ca va fi interesant de vazut ce imbunatatiri vor mai fi in 2021. Consolele de jocuri Switch si Lite nu prea se mai gasesc in magazine, asa ca lansarea unei versiuni actualizate chiar acum nu ar avea logica pentru ca actualele modele inca se vand.

Pana anul viitor poate ca compania Nintendo din Japonia va avea suficient timp la dispozitie pentru a oferi consolei sale grafica la rezolutie 4K. Ce parere ai despre asta?

Ti-ar convine o consola de jocuri Nintendo Switch care vine in sfarsit cu grafica la rezolutie 4K? Crezi ca acel dispozitiv de gaming va fi mai scump din cauza rezolutiei 4K?

consola, consola de jocuri, grafica, jocuri, Microsoft, Nintendo, Nintendo Switch, pret, PS5, rezolutie 4K, Sony, Switch, Xbox Series X

Citeste stirea completa