0 comments

Când se lansează Samsung Galaxy Note 10 și la ce preț să te aștepți – Playtech.ro

by on 5 august 2019
 

Samsung Galaxy Note 10 e poate cel mai așteptat telefon al toamnei. Odată cu el vedem și în ce direcție va duce producătorul viitoarele sale modele. Cea mai nouă informație dezvăluie data la care îl poți aștepta în magazine ca să-l cumperi.

Oficial, Samsung Galaxy Note 10 va fi prezentat pe 7 august, la New York. Totuși, trec de la câteva zile la o săptămână sau chiar o lună până când astfel de telefoane sunt și disponibile la cumpărare. În cazul acestui telefon, data de lansare în magazine ar fi spre finalul lunii august.

Când se lansează Samsung Galaxy Note 10 ca să-l poți cumpăra

Samsung galaxy note 10 cand se lanseaza

Conform unor imagini noi, neoficiale, Samsung Galaxy Note 10 va fi lansat pe 23 august. Asta pentru că, de regulă, data fixată pe ecranul unui telefon corespunde cu cea de la care îl vezi putea cumpăra. În cazul de față, Samsung Galaxy Note 10 apare într-o imagine cu data de 23 august și conectat la rețeaua 5G a operatorului american Verizon.

Anul acesta sunt așteptate două versiuni ale aceluiași telefon. E vorba de un Samsung Galaxy Note 10 și un Galaxy Note 10 Plus. Până la un punct, ambele vor avea același hardware.

Vorbim de procesor Qualcomm Snapdragon 855 sau Exynos 9820, 8 sau 12 GB memorie RAM și scanner de amprentă integrat în ecran. Vor folosi port USB-C. Și Samsung ar oferi căști pe USB-C ca să compenseze lipsa portului clasic. Totodată, va miza pe Galaxy Buds, căștile wireless mici introduse odată cu Galaxy S10.

În ceea ce privește prețul, ar fi așa: Galaxy Note 10, versiune standard, la 1.000 de euro și Galaxy Note 10 Plus la 1.150 de euro. În cazul ambelor telefoane ai primi un telefon cu 8 GB memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare.

Prețurile mai mari vor veni pe măsură ce alegi versiuni cu mai mult spațiu de stocare sau mai mult RAM. Încă nu e cert însă dacă Samsung va alege să aibă un Galaxy Note 10 de 1 TB sau se va limita la 512 GB. 12 GB de memorie RAM, foarte probabil, vei avea într-una din versiuni – mai ales în cea 5G.

Citeste stirea completa