0 comments

Carcasa lui iPhone 12 Pro ar fi scăpat pe web şi apare într-un video hands-on – Mobilissimo.ro

by on 13 septembrie 2020
 

Chiar dacă lansarea lui iPhone 12 nu ar avea loc în septembrie aparent, ci în octombrie, scăpările sale continua să vină. De această dată vedem ceea ce sursa numeşte “o carcasă de iPhone 12 Pro”. Privim totul cu precauţie, deşi e vorba de o sursă de încredere totuşi, EverythingApplePro, care dezvăluie un video hands-on.

Observăm o ramă lucioasă şi o cameră cu modul pătrat în spate, care include şi noul senzor LiDAR. Muchiile sunt plate şi rama în stil iPhone 4 este prezentă. Apare şi o antenă 5G cu integrare în stil Smart Connector. Apple ar fi mers pe un design industrial ceva mai old school, în stil iPhone 4 şi iPhone 5 dacă ne uităm strict la rama şi format. Dispar curburile şi apare angularitatea. Camera triplă din spate seamănă cu ce vedem la iPhone 11 Pro şi 11 Pro Max, doar că avem încă un orificiu pentru un senzor, cel mai probabil cel LiDAR.

Observăm şi decupajul pentru bobină de încărcare wireless şi o amplasare interesantă a sistemului de poziţionare magnetică pentru alinierea la încărcare. Începem să ne gândim chiar şi la încărcare inversă, mai ales că aceasta era teoretic posibilă chiar de anul trecut, doar că era o funcţie dezactivată de Apple. În ultima vreme se tot contrazic zvonurile cu privire la refresh rate-ul de 120 Hz al ecranului şi încă nu e clar cât de mic va fi bretonul aceluiaşi display.

O scăpare recentă propune ideea că iPhone 12 Pro să aibă doar suport 5G în gama Sub-6 GHz, iar iPhone 12 Pro Max să aibă loc şi pentru antenele necesare lui mmWave. Vă reamintesc că ne aşteaptă 4 iPhone-uri noi în acest an, lansate prin octombrie.

Citeste stirea completa