0 comments

Care e primul joc al EA cu gaming cross-platform – Dojotech.ro

by on 10 iunie 2020
 

Un anumit joc al EA este primul de la aceasta companii care adopta gamingul multiplayer cross-platform (de pe platforme diferite). Astfel, gamerii se vor putea juca intre ei, indiferent ca folosesc un PC, PS4 sau Xbox One.

In cele din urma, compania de gaming EA intra in lumea jocurilor cross-platform (care pot fi jucate multiplayer de pe platforme diferite). Aceasta companie va permite cross-play-ul pentru Need For Speed Heat pe 9 iunie.

Acesta e primul joc al companiei de gaming EA care adopta cross-play, caracteristica cross-play permitand gamerilor de PC, PlayStation 4 si Xbox One sa se joace impreuna.

Va trebui sa te inscrii pentru a concura intr-un raliu cu alti gameri de pe alte platforme. Ii vei putea cauta pe acesti gameri printr-un meniu Find Players (atata vreme cat au optat pentru asta).

Dezvoltatorul Criterion Games (detinut de EA) isi indreapta atentia asupra urmatorului joc Need For Speed. Drept urmare, un patch recent va fi ultimul update pentru NFS Heat – care va ajunge pe EA Access si pe Origin Access Basic Vault pe 16 iunie.

Expozitia de gaming de vara a companiei americane EA va avea loc pe 18 iunie, iar acolo s-ar putea sa aflam detalii oficiale despre viitorul francizei NFS si despre ambitiile editorului pentru Steam.

Jocurile incep treptat sa adopte gamingul multiplayer cross-platform. Sony si-a relaxat in cele din urma restrictiile asupra cross-play pentru consola PS4 in 2018, inainte de a renunta complet la acele restrictii anul trecut.

E acum clar ca compania de gaming EA din Statele Unite este interesata sa permita mai multor gameri sa joace jocuri impreuna online de pe platforme diferite, dar ramane de vazut daca va permite gaming cross-platform si pentru jocuri precum Madden, FIFA si Apex Legends.

Citeste stirea completa