0 comments

Care sunt cele mai performante telefoane în AnTuTu în august 2020; Xiaomi, Oppo, Vivo îşi împart puterea – Mobilissimo.ro

by on 5 septembrie 2020
 

Ca la fiecare început de lună au apărut topurile 10 AnTuTu pentru cele mai puternice telefoane testate pe parcursul ultimei luni. În August Xiaomi pare a fi fost la putere, dar ROG Phone 3 a prins şi el podiumul. Ăsta pe lista telefoanelor high end. Avem şi un top 10 pentru modelele midrange, iar toate detaliile sunt mai jos.

Având în vedere că AnTuTu nu prea mai e disponibil pe nicăieri oficial, în nici un magazin de aplicaţii, vorbim aici mai degrabă despre teste făcute în China sau de cei care au făcut rost de APK-ul AnTuTu. În august cel mai puternic telefon testat în AnTuTu este Xiaomi Mi 10 Ultra, ediţia exclusivă şi aniversară lansată recent. Sare de 640.000 de puncte şi este urmată de Vivo iQOO 5. Modelul de pe primul loc are şi dotări redutabile: 16 GB RAM şi 512 GB stocare.

Top AnTuTu telefoane high-end luna august 2src2src

Seria Oppo Find X2 îşi găseşte loc în acest top, dar şi Redmi K30 Pro. Interesant că Galaxy Note 20 Ultra şi Galaxy Note 20 nu apar pe listă şi nici OnePlus 8 Pro. Ca idee în iulie Oppo Find X2 Pro era pe locul întâi, urmat de Oppo Find X2.

Top AnTuTu telefoane midrange luna august 2src2src

Trecem la topul midrange, unde domină tot Xiaomi, cu Redmi 10X 5G pe locul întâi, de această dată cu procesor MediaTek Dimensity 820. Pe locul e este Redmi 10X Pro 5G, cu acelaşi CPU, iar pe 3 apare Honor 30, cu Kirin 985. A se remarca faptul că doar 2 telefoane din 10 au procesor Snapdragon, iar grosul e compus din modele cu CPU Kirin de la Huawei. Şi în iulie 2020 topul arată cam la fel, cu aceleaşi modele şi dominaţie Kirin. Mă aşteptam să văd mai sus terminalele cu procesor Snapdragon 765G şi mă mir că nu e şi Huawei P40 Lite 5G prin top.

AnTuTu a dispărut din Play Store în primăvară.

Citeste stirea completa